Energiagazdálkodás-kikapcsolás

Re: Energiagazdálkodás-kikapcsolás

HozzászólásSzerző: Kyle » 2014.02.02. 23:38

Mtomi írta:Akár usb-n, akár hálózaton keresztül próbálom nem sikerül csak megjelenik az ( UPGRADE) felirat sötét képernyő és akár 1 óra múlva is ez van...

Ez olyan, mintha nem indulna el a letöltés, mondjuk valami hálózati gond miatt. De USB-ről ez nem lenne szabad, hogy megtörténjen. Próbálnék egy gyári állapot visszaállítását, és utána a frissítést, más ötletem nincs még.
Dune-HD.hu adminisztrátor – Szemetek, kicsinálták Kenny-t!
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Mtomi » 2014.02.02. 09:33

Szia. Érdeklődnék tőled hogy a Base 3d új szoftvere miért nem települ fel nekem. Akár usb-n, akár hálózaton keresztül próbálom nem sikerül csak megjelenik az ( UPGRADE) felirat sötét képernyő és akár 1 óra múlva is ez van. Csak az áramtalanítással tudom újra helyrehozni de akkor ismét kiírja hogy elérhető az új szoftver. Valami tanács ezzel kapcsolatban? Köszönöm. Üdv T.
Mtomi

HozzászólásSzerző: Kyle » 2014.01.05. 18:30

Mtomi írta:A Dune saját kijelzőjén működnek a többi kijelzések mint pl. DTS-HD, HDMI, stb...

Nem ilyeneket sosem írt ki egy Dune HD lejátszó sem. Csak a 8 nagy karakter használt.
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Mtomi » 2014.01.04. 20:33

A Dune saját kijelzőjén működnek a többi kijelzések mint pl. DTS-HD, HDMI, stb. Mert nekem azok sem mennek és menüben sem tudom kapcsolni.
Mtomi

HozzászólásSzerző: Mtomi » 2014.01.03. 20:05

Köszönöm, megvárom az újabb szoftvert. Üdv.
Mtomi

HozzászólásSzerző: Kyle » 2014.01.03. 19:15

Mtomi írta:És akkor mit lehet tenni, tegyek vissza egy régebbi béta verziót?

Nem, ezen Base 3D széria hardveres változásai miatt kell módosítani a firmware-t. A korábbiakkal sem működne. Várd meg a következő frissítést!
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Mtomi » 2014.01.03. 18:55

Természetesen van benne merevlemez, és jobban is szeretném ha nem készenlétbe kapcsolnám ki hanem teljes kikapcsolás lenne, de akkor nem indult újra csak áramtalanítás után. És akkor mit lehet tenni, tegyek vissza egy régebbi béta verziót?
Mtomi

HozzászólásSzerző: Kyle » 2014.01.03. 17:40

Mtomi írta:...ha készenlétbe kapcsolom akkor nem áll le a ventilátor (Menüben automatikusra van állítva)...

Azt gondolom, merevlemez van a készülékben. Ilyenkor nem tud leállni a ventilátor, csak kikapcsolt állapotban. A készenlét csak annyit jelent, hogy a videókimenet le van kapcsolva, minden más működik. Az első posztra írt válaszom ebben a topikban leírja, miért nem kapcsol be kikapcsolás után (szoftverhiba).
Mtomi írta:Ha nem áramtalanítom akkor ERROR felirattal leáll.

Ezt nem értem. Mikor áll le? Működés közben? Ha nem áramtalanítod, akkor nem kapcsol be, az világos, de mi az, hogy hibaüzenettel leáll?
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Mtomi » 2014.01.03. 16:16

Sziasztok új felhasználó vagyok és szeretnék érdeklődni. Dune HD Base 3D készülék bekapcsolás után letöltötte a legújabb szoftvert (130 515_2104_b6) és sikeres telepítés után, ha készenlétbe kapcsolom akkor nem áll le a ventilátor (Menüben automatikusra van állítva). Ha pedig teljesen kikapcsolom akkor csak áramtalanítás után indul újra. Ha nem áramtalanítom akkor ERROR felirattal leáll. Valami ötlet valakinek? Köszönöm.
Mtomi

HozzászólásSzerző: Kyle » 2013.12.20. 15:00

zygy írta:Pedig csábító az a nélküli fullmenus iso lejátszás is..., meg még néhány kiszivárgott fícsör.

Ne nevezzük kiszivárogtatottnak, mivel sehol még a termék. Én inkább csak kívánságoknak gondolom ezeket.
Kyle
Adminisztrátor

ElőzőKövetkező

Vissza: HD Base 3D specifikus kérdések