Lejátszáskor hang probléma

Re: Lejátszáskor hang probléma

HozzászólásSzerző: DrRevesz » 2014.02.02. 16:42

A HDD-t a PC-ben formáztam, nem a DUNE-ban, SMART teszt pedig semmilyen gondot nem jelzet. Egyébként ha lenne hibája, akkor a rajta lévő *.avi file hangjával is gondnak kéne lenne, mert akkor a beolvasás sebessége valóban a HDD-től függne, és gondolom akkor a képpel is lenne gond. A PC-ben egyébként van egy SATA III fiók, abba behelyezve formáztam a HDD-t és töltöttem rá a filmeket, így a PC a maximális sebességgel tudja olvasni. Közben föltettem a legújabb firmware frissítést is, de utána is megmaradt a probléma.
DrRevesz

HozzászólásSzerző: Kyle » 2014.01.29. 23:23

DrRevesz írta:Gyári állapotot nem mertem visszaállítani, egyébként mi a menete?

Emlékeim szerint a menüben van egy ilyen opció, amire kattintani lehet...
De ha csak a belső lemezzel van ez, és ugyanaz a film hálózaton és USB-n jó, akkor a belső lemezzel lesz valami gond. Futtatnék rajta egy SMART tesztet a számítógépben, vagy legalább azt megnézném, hogy a számítógép milyen gyorsan tud róla olvasni! Mi formázta le a HDD-t? A Dune?
Dune-HD.hu adminisztrátor – Szemetek, kicsinálták Kenny-t!
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: DrRevesz » 2014.01.29. 21:55

Sajnos elfelejtettem leírni, hogy sem USB-ről, sem a PC-ről játszva a fileket (*.mpg, *vob) nem észlelhető, csak a belső HDD-ről.

Gyári állapotot nem mertem visszaállítani, egyébként mi a menete?

Köszönöm:

Révész Gábor
DrRevesz

HozzászólásSzerző: Kyle » 2014.01.28. 12:04

Soha nem láttam még ilyet. USB-s pendrive-ról is ezt csinálja ugyanaz a film? Milyen filmformátummal történik meg (csak azt írtad, mivel nem)? Gyári állapot visszaállítása nem segít?
Dune-HD.hu adminisztrátor – Szemetek, kicsinálták Kenny-t!
Kyle
Adminisztrátor

Lejátszáskor hang probléma

HozzászólásSzerző: DrRevesz » 2014.01.26. 17:59

Segítséget kérnék hozzáértő használóktól a következő problémához.

Nemrég vettem egy HD Base 3D készüléket és a belső HDD-ra másolt filmek esetében elindítás után a hang, kb. 2x gyorsabb (mint amikor felgyorsították a magnót), mint a normál, a kép az viszont nem.

Amennyiben *.avi vagy *.mp3 file-t indítok, akkor annak a hangja normális és utána minden egyéb file indítása esetében is normális hang hallható, egészen a készülék teljes kikapcsolásáig. Próbáltam végigmenni minden beállításon, kézikönyvet és a fórumot is megnézve, de nem találtam sem az okot, sem a megoldást.

Köszönöm,

Révész Gábor
DrRevesz

Előző

Vissza: HD Base 3D specifikus kérdések