YouTube plugin

Re: YouTube plugin

HozzászólásSzerző: satmen2 » 2013.08.06. 13:52

Most olvasok vissza: Akkor melyik FW-t rakjam fel, hogy a plugin-es youtube is maradjon, és az alkalmazásboltból valót is kipróbálhassam?
satmen2

HozzászólásSzerző: satmen2 » 2013.08.06. 13:39

Kedves Dune Szakértők!

Eléggé el nem ítélhető módon szoktam a Smart D1-mel youtube-ozni is, (pluginos) leginkább zenei videókat nyúzok.
Valaki esetleg tud valami varázslatot arra, hogy a klipek lejátszása folyamatos legyen, ne álljon le
a szám végén.
Auto play-nak is nevezhetjük, -a lényeg- hogy ne kellene állandóan elindítani a következő számot.
Köszönöm előre is a segítséget, hátha mást is érdekel.
satmen2

HozzászólásSzerző: Kyle » 2013.08.06. 00:22

anci73 írta:...Én csak 2012 decemberit látok ott - én nézek el valamit?

Nem, csak használhatatlan volt a márciusi, ezért nem került ide. Szerintem nem ez a házi barkács plugin-es megoldás lesz az igazi, hanem a Dune alkalmazásboltból telepíthető.
Dune-HD.hu adminisztrátor – Szemetek, kicsinálták Kenny-t!
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Kyle » 2013.08.06. 00:20

Minden Dune-ön egyformán lesz használható az App Store, ennek első nyomait már fel lehet fedezni a legújabb firmware-ben.
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: anci73 » 2013.08.05. 21:13

Kyle írta: A legújabb ilyen nem hivatalos YouTube plugin tegnap jelent meg, bár egyesek szerint nem hibátlan. Feltesszük hamarosan IDE, ha azt látod a dátmunál, hogy 2013. márciusi, akkor töltsd le és próbáld ki!

Én csak 2012 decemberit látok ott - én nézek el valamit?
anci73

HozzászólásSzerző: anci73 » 2013.08.05. 21:11

Nekem a 301-ről tűnt el a frissítéssel a Youtube, pedig az egyik fő szempont volt a lejátszó választáskor.
Ide is telepíthető lesz vajon az App Store-ból más? Vagy álljak vissza korábbi FW-re? A plugint még nem próbáltam, a visszajelzések nem győztek meg.
Mit javasoltok?

Előre is köszi
anci73

HozzászólásSzerző: Kyle » 2013.08.05. 11:52

Tudtommal a régiekről nem tűnik el. És lesz az újakon is állítólag, az új App Store-on keresztül telepíthető majd.
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: kridli » 2013.08.05. 11:05

Sziasztok,

Nekem egy HD-Max-om van, és én a gyári youtube alkalmazást szoktam használni, mert jobban bejött, mint a plugin (a plugin szerintem kissé bugos). Olvastam, hogy az új Dune lejátszókból már "kispórolja" a gyártó a youtube alkalmazást, az lenne a kérdésem, hogy firmware frissítéssel a régiről is eltűnhet? Mert pont mostanában jelzett a lejátszó, hogy új (nem béta) firmware érhető el, de nem merem felrakni, nehogy eltűnjön a youtube. Esetleg valaki felrakta már ezt a frissítést?
kridli

HozzászólásSzerző: uhrinyia » 2013.03.29. 16:39

Köszönöm a visszajelzést.
Sajnos a TV nem tudja, illetve eddig egy Androidos tablet-et csatlakoztattam HDMI-n keresztül a TV-re és néztem a Youtube-ot. Ezt akartam volna stabilan és elegánsan megoldani ezzel a készülékkel. A leírások alapján úgy értethető, hogy ezt ez a készülék stabilan tudja (nem gondoltam, hogy licenc problémába botlok). Megbeszéltem a kollégával telefonon, és kedden visszaviszem.

Köszönettel és Üdvözlettel:

Attila
uhrinyia

HozzászólásSzerző: Kyle » 2013.03.29. 16:00

uhrinyia írta:...tegnap vásároltam egy TV-102W-t kifejezetten azzal a szándékkal, hogy Youtube-ról filmeket nézzek illetve más filmeket lejátszon HDD-ről kiváló minőségben

Hát, a YouTube-bal most gondok vannak a Dune oldaláról... Feltételezem, hogy spórolás miatt nem a firmware része az új modelleken (valódi TV-102, Base 3D, TV-303D) a YouTube alkalmazás, ráadásul a torrentkliens sem. A YouTube-ot nem hivatalos pluginekkel meg lehet oldani, amíg a Google ezt nem detektálja, és nem változtat valamit, hogy ne menjenek az ilyen megoldások. A legújabb ilyen nem hivatalos YouTube plugin tegnap jelent meg, bár egyesek szerint nem hibátlan. Feltesszük hamarosan IDE, ha azt látod a dátmunál, hogy 2013. márciusi, akkor töltsd le és próbáld ki! A torrentre is csak nem hivatalos megoldás van jelenleg, ITT leírtuk az.
De vélhetően jobban jársz egy olyan lejátszónál, ahol megfizették a YouTube licenszt, ha ez fontos számodra, és a TV-s sem tudja.
Kyle
Adminisztrátor

ElőzőKövetkező

Vissza: YouTube