Internet rádiók elhallgatása.

Re: Internet rádiók elhallgatása.

HozzászólásSzerző: dozsakert » 2012.10.28. 09:16

Köszönöm Kyle!
dozsakert

HozzászólásSzerző: Kyle » 2012.10.25. 10:49

dozsakert írta:Meg fogom próbálni, bár ennyire részleteiben sajnos nem vagyok éppen informatikai "szaki".........!

Nem is kell annak lenned. Ha letöltöd a minta adókat a Terméktámogatás oldalról, majd kicsomagolod őket, akkor látod, hogy minden adó egy mappa. Benne egy JPG kép az ikonja. Ha nem akarod, nem teszel oda semmit. A másik fájl egy TXT fájl, benne 5 sor van csak. Az utolsó sor pl. ilyen: media_url=http://stream1.classfm.hu:9216. Itt egyszerűen átírod a http:// utáni részt a kinézett adó címére, és elmented a neve szerint.
Dune-HD.hu adminisztrátor – Szemetek, kicsinálták Kenny-t!
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: dozsakert » 2012.10.25. 07:58

Köszönöm!

Meg fogom próbálni, bár ennyire részleteiben sajnos nem vagyok éppen informatikai "szaki".........!
dozsakert

HozzászólásSzerző: Kyle » 2012.10.24. 18:57

Mindkét szolgáltató naponta frissíti az adatbázisát, így tényleg akár naponta is változhat a helyzet. Vidd fel manuálisan az URL alapján a terméktámogatás oldalon lévő minták alapján, tudtommal annak működnie kell.
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: dozsakert » 2012.10.24. 17:13

Köszönöm Kyle!

Éppen most töröltem ki a pár napja Kedvencekbe elhelyezett rádiókat, mert ahogy ráklikkelek, "visszapattan", tehát nincs......Kissé bosszantó, hogy mindíg a legjobbak "múlnak el", épp hogy megkedveltem őket.

Ez a dolog mindkét "gyüjteményből" (Radio Time és Shortcast) egyaránt előfordult. A PC-n viszont - amit a WinAmp megtalált - szól...pl: 1.FM-Country Svájcból)

Majd megszokom....

üdv.
dozsakert

HozzászólásSzerző: Kyle » 2012.10.24. 10:37

dozsakert írta:A készülék megvételének elsősorban a rádiók közötti válogatás, illetve azok hallgatása volt. Azzal tisztában voltam már PC használatakor is, hogy egyes tengerentúli rádiók itteni hallgatása az ottani törvények miatt tiltott, de számomra érthetetlen, hogy ugyanazon rádiók, amelyek a PC-n WinAmp-on befoghatók, a 101-essel miért nem...

Ilyenről nem tudok, hogy bármilyen adó ne lenne „befogható”. Két webrádió alkalmazás is van a Dune-ön jelenleg. Mindkettő saját adatbázissal dolgozik, ahogy bármely hasonló más szolgáltató is. Ha hiányzik egy adó náluk, akkor lehet írni az oldalnak, és figyelmébe ajánlani egyet. De bármilyen adót felvihetsz manuálisan, a Terméktámogatás oldalon lévő minták alapján.
Annak, hogy egy tegnap még működő rádió ma miért nem megy, ezer oka lehet, de egyik sem függ össze a Dune-nel szerintem. Vagy a szolgáltató (amelyhez a Dune kapcsolódik) valamiért nem élő linket ad, vagy a rádió tényleg nem megy most, vagy a hálózat lassú mondjuk a külföldi részen.
A Facebook gondolom azért nem megy – ahogy már írtuk –, mert éppen átalakulás alatt van a Dune online szolgáltatásainak rendszere, így néhány napig/hétig, még így marad.
Kyle
Adminisztrátor

Internet rádiók elhallgatása.

HozzászólásSzerző: dozsakert » 2012.10.23. 13:05

A készülék megvételének elsősorban a rádiók közötti válogatás, illetve azok hallgatása volt. Azzal tisztában voltam már PC használatakor is, hogy egyes tengerentúli rádiók itteni hallgatása az ottani törvények miatt tiltott, de számomra érthetetlen, hogy ugyanazon rádiók, amelyek a PC-n WinAmp-on befoghatók, a 101-essel miért nem. És ezek egy része nem is tengeren túli. Amikor egy kategórián belül (pl: Country) ráklikkelek az elsőre az oszlopban, azonnal visszadobja, megy tovább, és pl. az 5. -et végre befogja, de elég rossz az arány, sok rádión átugrik.

Ezen felül pl. besoroltam a Kedvencek közé tegnap vagy tiz jó minőségű (AAC kódolású) rádiót, akkor szólt is, de ma reggel kb. az 1/3-da nem szólalt meg, volt, ahol hibakódot is kiírt. Ebben a helyzetben elég sűrűn kell kitörölnöm a Kedvencek tartalmának egy részét, mert azok 1-2 nap alatt elhallgattak. Vajon mi az oka ennek?

Egy más téma (még mindíg): a készülék továbbra sem fogadja el a Facebook belépési adataimat, így mi értelme van?

Megköszönöm, ha - elsősorban az első témában - segítő információt ad valaki......

üdv.
dozsakert

Vissza: HD TV-101 specifikus kérdések