NFS mappa PRÉMIUM.?

Re: NFS mappa PRÉMIUM.?

HozzászólásSzerző: Kyle » 2020.01.04. 18:53

bbuffy írta:...Lefrissitettem erre közli hogy az NFS mappa premium szolgaltatas. Es fizessek elő. Ez normális...

Nos, tisztázzuk, miről van szó, most már képben vagyok, mert megnéztem egy Prime 3.0-t. Nincs és nem is volt olyan fogalom, hogy „NFS mappa”, mint szolgáltatás. SMB-n és NFS-en lehet felcsatolni hálózati megosztásokat. Semmi nem változott ezen a téren. De a linuxos Dune HD lejátszókon csak SMB-böngésző van, tehát NFS megosztásokat sosem lehetett kitallózni, kézzel kellett megadni az elérési útvonalat (ahogy a kézikönyvben ez sok éve olvasható). Ez sem változott, pont úgy működik most is, mint eddig. Ami megjelent, mint prémium funkció (gondolom azért, hogy a jukebox mellett még több pluszt adjanak), az az Androidos modelleken alapból létező NFS-böngésző. Ez nem volt sosem a linuxosokon, de mostantól lehet, ha valaki fizet a Dune Plus funkciókért (My Collection filmes jukebox, filmekatalógus, zenei katalógus és NFS-böngésző). Ennyi. Tehát nem kérnek pénzt valamiért, amit eddig tudott a lejátszód, hanem vehetsz valamit, ami eddig pénzért sem volt elérhető. Természetesen, csak az NFS-böngészőért senkinek nem érheti meg előfizetni, de mostantól ezt is megkapjuk a Dune Plus változatlan árán (19,99 EUR évente, vagy 1,99 EU havonta).
Akit zavar a meg nem vett NFS-böngésző ikonja (vagy akár az SMB), az rejtse el a Beállítások/Programok/Hálózati böngésző menüben).
Dune-HD.hu adminisztrátor – Szemetek, kicsinálták Kenny-t!
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: bbuffy » 2020.01.01. 09:46

Tegnap voltam barátomnál, 2017 óta, eltünt nála az nfs mappa lehetősége. Max ot használ ő is. bekapcsolta a prémiumot, lejart a próbaidő es azóta csak samba es upnp. Fura.
bbuffy

HozzászólásSzerző: bbuffy » 2019.12.31. 07:27

Az volt, hogy alaből csak smb es upnp megosztasi mappakat mutatott a gép. Es nagyon furcsalottam ezt. Pedig vegigturtam mindent. Aztan frissitettem egyet,m egjelent az nfs is. De mikor rakattintottam erre azt irta hogy premium szolgaltatas, fizessek elő, de van egy hónap ingyen. Amint ranyomtam, akkor engedte csak hasznalni az nfs mappat. Rettentoen fura vot ezert irtam. Nem adtam meg semmit, erdekes modon latott mindent. Ezt is furcsallottam hogy bekotottem es minta a regi gepet raktam volna vissza. Tudta az eleresi utakat. Ez is normalis amugy?
bbuffy

HozzászólásSzerző: Kyle » 2019.12.30. 16:13

bbuffy írta:...Lefrissitettem erre közli hogy az NFS mappa premium szolgaltatas...

Ez nem lehet, valamit félreérthettél. A jukebox a fizetős szolgáltatás. Itt egy Prime 3.0 a kezemben, simán működik rajta az NFS, ahogy eddig is. És senki más sem írt ilyenről rajtad kívül még. No meg nincs is ilyen kifejezés, hogy „NFS mappa”, ilyet nem írhat. Egy képernyőfotót mutatnál erről az üzenetről? És mi történik, ha megadod az NFS elérési utat a hálózati megosztásoknál?
Dune-HD.hu adminisztrátor – Szemetek, kicsinálták Kenny-t!
Kyle
Adminisztrátor

NFS mappa PRÉMIUM.?

HozzászólásSzerző: bbuffy » 2019.12.30. 15:56

Sziasztok.
Eddig MAX om volt gond nelkül használtam az NFS mappát.
Sajnos meghalt a gép, igy vettem egy duót. Lefrissitettem erre közli hogy az NFS mappa premium szolgaltatas. Es fizessek elő. Ez normális?
Akkor viszont a MAX on hogyhogy nem volt az? Pedig ott is a legfrissebb firm volt fent.
Köszi a választ urak.
bbuffy

Vissza: HD Duo specifikus kérdések