Egyéb

Re: Egyéb

HozzászólásSzerző: G74 » 2012.09.29. 09:38

Kyle írta:
G74 írta: Egyébként komoly fejlesztések kezdődtek az online tartalmak terén, amiről még nem beszélhetünk, de lehet, ezzel függnek össze az online problémák.

Ennek igazán örülök! Remélem nagy durranás lesz, ha ennyire titkolni kell!
Közben a YT kliens megint megy nagy örömömre. Egyedül a facebook nem reagál semmire. Remélem hamarosan az is helyreáll!

üdv; G.
G74

HozzászólásSzerző: satmen2 » 2012.09.27. 13:37

Gondolom, akkor a TV2 és az RTL Klub "akadozásáról" is tudnak! Ahogy olvasgatok, ez sem csak egyedi probléma.
satmen2

HozzászólásSzerző: Kyle » 2012.09.27. 11:55

G74 írta:Nem tudom van-e mód rá, de ha lehet jelezhetnétek a hivatalos fejlesztőknek ezeket a bosszantó dolgokat. ...

Minden olyan hibát jelentünk ezután is, amiről nem tudnak, illetve más fórumokon még nem került elő. De elég ritka az, hogy idehaza vesz észre valaki olyat, amit máshol a világban még nem, legtöbbször max. a haza DVB-T adás kapcsán tudunk újat mondani nekik.
Dune-HD.hu adminisztrátor – Szemetek, kicsinálták Kenny-t!
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Kyle » 2012.09.27. 10:18

G74 írta:...A napokban szépen leállt az összes netes tudomány. You tube plugin nem játsza le a videókat , facebook kapcsolódási hibával áll le, ill. el sem indul...

Ugye azért a fentiek alapján egyértelmű, hogy ennek a Dune-höz nincs köze? Ha a firmware nem változott (és nem), miközben egyszer csak pl. nem működik a YouTube, akkor inkább a YouTube oldalán változhatott valami. Főleg, hogy a régebbi firmware-rel sem megy most. Egyébként komoly fejlesztések kezdődtek az online tartalmak terén, amiről még nem beszélhetünk, de lehet, ezzel függnek össze az online problémák. Kicsit túlzásnak érzem azt, hogy szépen leépül a lejátszó tudása azért, mert a hőmérséklet nem jelenik meg a widgetben, amikor érkezett rá egy AccuWeather, ami kicsit több, mint egy aktuális hőmérséklet...
Azt javaslom, várjatok pár hetet az online szolgáltatásokkal kapcsolatban (addig a lejátszással kapcsolatos gondokról beszéljünk elsősorban), vélhetően utána helyreáll a rend, ha elindul a most még „titkos” Dune portál...
Dune-HD.hu adminisztrátor – Szemetek, kicsinálták Kenny-t!
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: satmen2 » 2012.09.24. 08:33

Abszolút egyetértek az előttem hozzá szólóval! A hibákról (ha már vannak) is nagyon fontos a tájékoztatás.
A korrektség kedvéért megemlítem: a bemutató teremben (Budapest) nagyon segítőkészek voltak!
satmen2

HozzászólásSzerző: G74 » 2012.09.23. 16:20

Szia Kyle!

Nem tudom van-e mód rá, de ha lehet jelezhetnétek a hivatalos fejlesztőknek ezeket a bosszantó dolgokat. A lejátszó megvétele mellett ezek az a"apróságok" is számítottak a hivatalos támogatás mellett. Maximálisan ki szeretném használni, ha már drága pénzért megvettem. Remélhetünk segítséget?

Segítséget előre is köszönöm!
G.
G74

HozzászólásSzerző: G74 » 2012.09.15. 07:50

Nos, túl vagyok a gyári reseten. Semmi változás. Sőt a a netes alkalmazásokba YT, FB, be sem tudok jelentkezni. A játékok accuweather megy. Nem értem az egészet!

G.
G74

HozzászólásSzerző: G74 » 2012.09.14. 21:49

Sziasztok!

Sajnos nálam is eltűnt a hőmérséklet. Nekem úgy tűnik szépen leépül a lejátszóm tudása nem pedig javul a fw frissítések után. A napokban szépen leállt az összes netes tudomány. You tube plugin nem játsza le a videókat , facebook kapcsolódási hibával áll le, ill. el sem indul.
Semmi hálózati dolgot nem állítottam el, a többi eszköz hiba nélkül működik. Már megpróbáltam mindent, fw csere régebbiekre, gyári reset, de semmi.
Csalódás az egész. Nem kínlódni akarok vele, hanem használni. :( Gyári reset után állítgathatok mindent újra!

G.
G74

HozzászólásSzerző: satmen2 » 2012.09.10. 07:42

Lehet, hogy már a FW frissítés előtt eltűnt a város és a hőmérséklet, csak utána vettem észre. (nem használom minden nap) Egyszer már volt ilyen, de akkor a beállításoknál valamiért "ki kapcsolódott", "be"-re állítottam, és oké lett. Most eleve "be"-n áll, mégsem látható. Ha "ki" kapcsolom, akkor eltűnik a dátum és az idő, majd 'be"-re vissza. Arra sem reagál, ha a várost, ill. országot beírom, egyébként eddig az "auton" is jól működött. Úgy tűnik, nincs mit tenni, várunk: ahogy eltűnt, talán visszajön. Legyünk optimisták. Azért az egy kicsit "bíztató", hogy jópár Dune-snak van ilyen gondja.
satmen2

HozzászólásSzerző: Mikrobi74 » 2012.09.07. 23:07

Nekem szintén eltűnt a város,és a hőmérséklet,de már a firmware frissítés előtt.
Igen,csináltam resetet,ki-be kapcsoltam a widgetet is,nincs probléma a nettel,(onnan frissített).....
Mikrobi74

ElőzőKövetkező

Vissza: HD Smart D1 specifikus kérdések