Egyéb

Re: Firmware frissítés probléma

HozzászólásSzerző: Kyle » 2014.05.12. 19:27

belanagy írta:Most a tanácsodra kicserélem a flash pendrive-ját...

Félreértettél. A frissítéshez nem kell rendszermemória pendrive-on. A lejátszóba épített flash ROM lehet hibás, amely a firmware-t és a beállításokat tárolja :(
Dune-HD.hu adminisztrátor – Szemetek, kicsinálták Kenny-t!
Kyle
Adminisztrátor

Firmware frissítés probléma

HozzászólásSzerző: belanagy » 2014.05.12. 18:17

Köszönöm, hogy reagáltál! Az egyértelműséghez hozzá kell tennem, hogy egy erőszakos power off és on kapcsolással tudom csak megszakítani a telepítésnek induló lefagyást, mert az újra indulás után nincs más mint a "wait" felirat. Próbáltam pendriveról is, hasonló eredménnyel. Most a tanácsodra kicserélem a flash pendrive-ját, kíváncsi leszek, engedi-e aktiválni a flash memóriát, mert folyamatosan le van tiltva. Még azt is megcsináltam, hogy leformáztam pc-n, s amikor beraktam, elkezdtem a frissítést, érzékelte, megformázta megának rendszer memóriának, de hasonló az eredmény, persze a gyári reset is megtörtént. Ha nem indítom a frissítést, akkor működik, persze minden alkalommal a kezdő beaállításokkal, mint nyelv, licensz..., és lejátszás közben le-lefagy. Ha történt valami érdemleges, akkor megírom.
belanagy

Re: Egyéb

HozzászólásSzerző: Kyle » 2014.05.11. 16:43

Ha jól értem, mégis csak lefut a frissítés, és újraindul utána, akkor fagy le. De ha a végtelenségig „wait” van a kijelzőn, akkor hogy jelenik meg mégis a menü? Azt gondolom, így hibásan nem tudod eladni, ezért nem ártana rájönni, mi a gondja. Én leszedném pendrive-ra a frissítés, és onnan telepíteném. Ha az sikeres, akkor egy gyári állapot visszaállítását nyomnék. Ha nem sikeres, akkor jó eséllyel a flash ROM sérült.
Kyle
Adminisztrátor

Firmware frissítés probléma

HozzászólásSzerző: belanagy » 2014.05.11. 10:31

Segítséget kérnék, mert a frissítést nem tudom végig futtatni. Jelzi,hogy van új és a mikor elindítom az automatikus újrainduláskor lefagy. A kijelzőn a "wait" felirat látható a végtelenségig. A flesh memóriát sem tudom aktiválni, pedig eddig semmi bajom nem volt a 4Gb-os pennel. Minden bekapcsoláskor a legelső beállításokkal kezdi, mindent elfelejtve, mint nyelv, felbontás, PAL/NTSC, licensz elfogadás... Egyes filmeknél lefagy, majd kis idő után felgyorsulva bepótolja a kiesett részt, de ilyekor elcsúszik a szinkron. Ha stoppal leállítom, majd újra play, akkor újra szinkronban a kép a hanggal. Már azon gondolkozom, hogy eladom és veszek egy popcorn-t, mert minden itt található service file-t megpróbáltam, gyári reset és a többi, de semmi. Kicsit ki vagyok égve a DUNE-től. Hálás lennék, ha valaki tudna segíteni, mert kifogytam az ötletekből! Köszönöm a figyelmet!
belanagy

HozzászólásSzerző: Kyle » 2014.03.11. 16:30

SMB-n próbáld meg, ha FTP-n így van! Nem láttam még ilyen hardverhibát, szerintem a szoftver tehet róla.
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Fecke78 » 2014.02.27. 20:52

Szia
Az mitől van hogy total commanderel másolok fel FTP elindul minden ok , egyszer csak a sebesség leesik 812Kib/s re pl , de gyakorlatilag lefagy ? a belső vinyora és egy külsö vinyo is van rajta arra is nem lehet ,hogy a dune romlott ell esetleg szervizbe kellene adnom , mert ez nem normális és konkrétan egy filmet nem tudok felmásolni .Ilyenkoir vele fagy a dune is akijelzön néha error felirattal de nem mnindig csak az is megfagy ????
Fecke78

HozzászólásSzerző: Kyle » 2014.02.18. 12:55

Fecke78 írta:Igen a béta volt már leszedtem és , megprobálok visszarakni egy régebit...

Ezért gondolom, hogy esetleg a béta hibája lehet csak, mert korábban nem panaszkodtak ilyenre itt a fórumon (sem). A NAS egyébként nagy segítség lesz minden téren.
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Fecke78 » 2014.02.17. 23:01

Igen a béta volt már leszedtem és , megprobálok viszarakni egy régebit. És de tervbe van véve egy nas (Synology 2 fiokos ).
Most lecserélem a utp5-ös kábelt egy 6 ra és ugy is megnézem
Fecke78

HozzászólásSzerző: Kyle » 2014.02.17. 16:48

Legújabb bétát jelenti a „legújabb”? Ha visszaraksz egy korábbi hivatalosat, azzal is ez történik? Nem akarsz egy NAS-t venni lassan, függetlenül, hogy van-e gond a másolással, vagy nincs?
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Fecke78 » 2014.02.17. 16:35

win 7 64 bit
total commanderel másolva FTP elindul a másoláss és egy idő után megál és lefagy a dunén error üzenet van , ez mind belső és külső vinyonál így van ,
mai nap legujabb produkcioja beledugot pen drivröl ment a film egy 4 gb méretü szóval nem egy nagy kaliberü film és lefagyott . Mi lehet a gond szerviz gyanus az egész nekem , legujabb firmware van rajta, de nagyon kezdek kiábrándulni ebből a sz@rból :cry:
Fecke78

ElőzőKövetkező

Vissza: HD Smart D1 specifikus kérdések