Kyle írta:Azt írják most, hogy a C gombot működik a MODE helyett...
Na ez az, amit nem tudtam, köszi, és a távos tipusát sem tudtam, hogy "R3"
Viszont tegnap megoldódott a probléma, egy elég nyakatekert módon, de végső elkeseredettségemben kipróbáltam: Bekapcsoltam a lejátszót, boot, majd a szokásos semmi. Ekkor elkezdtem "látatlanban kiválasztani "egy filmet.
(Le nyíl, majd sok Enter...)
Mivel én használom a HDMI hangkimenetet erősítővel, ( Video HDMI egyenesen TV:) ezért azonnal hallottam, hogy elindult a film, és 1-2 mp. múlva láss csodát:_ megérkezett a kép is.
Tehát csaka főmenüt nem akarta nekem kirakni kimenetre. Furcsa... Gyorsan átnéztem a beállításokat, de semmi nem volt elkapcsolva, minden úgy volt, ahogy hagytam jó pár napja, amióta nem működött.
Az RCA lehetőséget még nem akartam kipróbálni, most kábelezés nélkül szerettem volna megoldani, mert a TV leemelése a falról elég bonyolult. Már régóta ajánl fel egy béta firmware verzió, azt rátettem, hogy mégis valamit csináljak, ezzel megkaptam azt, hogy végre a kijelzőn nem csak mini felirat van, amit természetesen nem is látok, hanem nagy számokkal kijelezhetem az eltelt, vagy a hátralévő időt, ezt már nagyon vártam, és azóta minden jó.
Nem tudom mi volt,de a távoson a nyomógomb kombináció azért megnyugtató! Köszönöm, hogy utánanéztél! üdv,