Sziasztok! HD Dune Realbox 4K készülékem van. Segítséggel de megtudtam találni a módját, hogy a PC megosztását láthassam az eszközön.
Sajnos arra még nem jöttem rá, hogy a készülékre csatlakoztatott USB háttértárat miként tudnám láthatóvá tenni?
ssolo írta:...1./ Használni a kútyüt teljeskörűen úgy hogy a PC -ről elérjem wifis és ethernet üzemmódban is...
Kyle írta:ssolo írta:Bocsánat pontatlan voltam, SMB hálózati megosztásról van szó...
Azaz éppen nem a szerver kell Neked, hanem a PC-hez csatlakoznál SMB-n? Tehát a PC lenne az SMB-szerver?
Mit jelent az, hogy „lejátszani tudok wifi vagy ethernet módban”? Le tudsz játszani a hálózatról, mondjuk a PC-ről?
Írd már le lécci, hogy mi a célod, ne a nem tiszta fogalmak használatával beszélgessünk! És egy topikban csak egy problémáról, ráadásul úgy látom, bizonyosan nem jó topikban beszélgetünk, nem a Workgroup nevet akarod megváltoztatni...
Kyle írta:Jelenleg nem lehet megváltoztatni, de erre az opcióra tudsz szavazni a gyártói oldalon: link...
ssolo írta:Bocsánat pontatlan voltam, SMB hálózati megosztásról van szó...
Kyle írta:ssolo írta:Hogyan tudok létrehozni SMB szervert DUNE Solo 4k médialejátszón...
Az SMB szerver benne van, és alaphelyzetben is működik. Kézikönyv 13. oldalán, NAS funkciók címszó alatt. Olyan egyszerű, ahogy ott le van írva, mit értesz azon, hogy nem értelmezhető számodra?
ssolo írta:Hogyan tudok létrehozni SMB szervert DUNE Solo 4k médialejátszón...
Vissza: A Dune lemezeinek megosztása hálózaton (SMB-, FTP-szerver)
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég