Samba gond DNS-323-mal

Fórum szabályok
Zárt topik, csak termékregisztráció után írhatsz ide!

Re: Samba gond DNS-323-mal

HozzászólásSzerző: Kyle » 2011.01.10. 17:59

Ez D-Link probléma, őket kérdezd! (Ha teheted, vegyél egy normális NAS-t, ami tud NFS-t, ezt a mostanit hosszabb távon nem hiszem, hogy elégedetten tudod használni mozizáshoz is – bát tudtommal van ehhez is valami NFS-hack.)
Dune-HD.hu adminisztrátor – Szemetek, kicsinálták Kenny-t!
Kyle
Adminisztrátor

Samba gond DNS-323-mal

HozzászólásSzerző: Coolface » 2011.01.10. 16:43

Sziasztok!
Az alábbi gondom van:
adott egy otthoni kis hálózat: Dlink DIR-655 router (kábeles kapcsolatokkal), Dlink DNS-323 NAS valamint a Dune BD 3.0.
Összeállt a rendszer és fel tudtam csatolni a NAS-on lévő könyvtárat a Dune-re. Egy idő után azonban egyre lassabban játszotta le a filmeket (1-2 perc várakozás után) majd ez 4-5 percre nőtt és most már egyáltalán le sem játsza a tárolt anyagokat formátumtól függetlenül. Nincs hibaüzenet csak a mutatós óra a bal felső sarokban és a Play a kijelzőn.
Érdekesség, hogy ha UPnP-n keresztül megyek a NAS-ra akkor jönnek ugyanezek a filmek minden gond nélkül.
Mostanra eljutottam oda, hogy már a felcsatolt hálózati könyvtárakat sem jeleníti meg és csak a UPnP-s file böngészés még mindig működik. (Firmware: a legfrissebb béta volt "100916_2027_beta" de most visszaálltam az eggyel korábbira "100630_2131_beta" hátha segít - de nem!)
Valami ötlet vagy javaslat?
Coolface

Vissza: Lejátszás NAS-ról