NAS rendszermappák és fájlok eltüntetése

Fórum szabályok
Zárt topik, csak termékregisztráció után írhatsz ide!

Re: NAS rendszermappák és fájlok eltüntetése

HozzászólásSzerző: novogradecz » 2014.12.05. 17:54

Frankó, eltűnt mindenhonnan.
Annyit kellett még, hogy rendesen kikapcsoljam a lejátszót, ne csak standby-ba tegyem. Újraindítás után már sehol nincsenek!
Még egyszer köszönöm!
novogradecz

HozzászólásSzerző: novogradecz » 2014.12.05. 12:54

Kyle írta:EBBE a cikkbe betettem egy letölthető dune_folder.txt fájlt, amit én Synology-n használok (filmes megosztásban).

Köszi szépen!
Este kipróbálom!
novogradecz

HozzászólásSzerző: Kyle » 2014.12.05. 11:39

novogradecz írta:...Synology NAS esetén pontosan mit írnál bele?

Így, ahogy mondod. Csak nem fogtam fel rendesen a kérdésedet, pontosabban nem néztem meg, hogy a minta fájlunkban nincs benne a @-cal kezdődő szabály. Ha beleteszed a felsorolásba, megoldódik minden. Az zavart meg, hogy azt írtad, nem mindenhol tűnik el, mert nem működhet hektikusan, de vélhetően nem mindenhol van Neked sem eleve ilyen mappád.
EBBE a cikkbe betettem egy letölthető dune_folder.txt fájlt, amit én Synology-n használok (filmes megosztásban).
Dune-HD.hu adminisztrátor – Szemetek, kicsinálták Kenny-t!
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: novogradecz » 2014.12.04. 17:34

Köszönöm szépen a választ! Pontosan ezt tettem. A lenti szöveget írtam bele pontosan, de megpróbáltam úgy is, hogy vesszővel elválasztva hozzáírtam ez, hogy @ea*. Synology NAS esetén pontosan mit írnál bele?
Köszönöm előre is a segítséget!
novogradecz

HozzászólásSzerző: Kyle » 2014.12.04. 11:27

novogradecz írta:Megpróbáltam a lent leírt txt file-t betenni a megosztott gyökérkönyvtárakba, és elég hektikusan itt-ott benne hagyta a @eaDisc mappákat...

Akkor valamit rosszul csináltál. Nem a megosztá gyökerébe tetted pl. a fájlt, vagy rosszul nevezted el. De szerintem nem is működik, ha „hektikusan” működik. Semmit nem kell újraindítani, amikor a NAS megosztásába belépsz a lejátszón (NFS-en remélem), akkor már működik is, ha ott a dune_folder.txt.
Dune-HD.hu adminisztrátor – Szemetek, kicsinálták Kenny-t!
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: novogradecz » 2014.12.04. 00:20

Megpróbáltam a lent leírt txt file-t betenni a megosztott gyökérkönyvtárakba, és elég hektikusan itt-ott benne hagyta a @eaDisc mappákat.
Synology DS212j, Dune HD Base 3D páros. Legújabb beta fw van rajta, a beállításokban a rendszermappák láthatósága ki van kapcsolva. Mi a titka? Újra kell indítani a NAS-t, esetleg újraindexeltetni a NASsal a könyvtárakat?
Köszi a segítséget
novogradecz

HozzászólásSzerző: András » 2010.05.06. 08:45

Nos, elfelejtettem visszajelezni, tényleg működik, szuper!
köszi!
András

HozzászólásSzerző: András » 2010.04.27. 17:32

Király, ki is próbálom este!
András

HozzászólásSzerző: Cartman » 2010.04.27. 16:02

András írta:Egy QNAP NAS-ról mozizok...

Viszonylag egyszerű a dolog, én pld. a következő két sort raknám bele egy dune_folder.txt szövegfájlba, amit a megosztás (amelyhez a lejátszó csatlakozik) gyökerébe másolnék:

system_files=:2e*,Temporar*,Network*
all_children.system_files=:2e*,Temporar*,Network*

Az egyenlőség jel utáni felsorolás tetszés szerint bővíthető, ha más elrejteni kívánt fájlod, vagy mappád is van. A csillag tetszőleges karaktersorozatot helyettesít, tehát a :2e, Temporar és Networ kezdetű mappákat és fájlokat adja hozzá az első sor a rendszerfájlokhoz (tehát amik a Dune böngészőjében rejtve kell, hogy maradjanak), majd a második sor ezt az adott mappa minden alkönyvtárára is érvényesíti ugyanezeket.
Dunehd.hu adminisztrátor
Cartman
Adminisztrátor

NAS rendszermappák és fájlok eltüntetése

HozzászólásSzerző: András » 2010.04.27. 15:55

Sziasztok!

Egy QNAP NAS-ról mozizok. Bár engem nem zavar, de (pld. feleség miatt) jó lenne, ha nem jelennének meg a Dune fájlböngészőjében a NAS rendszermappái és egyéb fájljai. Ha jól olvasom, egy dune_folder.txt fájl segítségével megoldható, hogy elrejtsem ezeket. Tudna valaki segíteni ebben?
András

Vissza: Lejátszás NAS-ról