Kyle írta:aspius írta:Hogyan tudom törölni a programot?
A beállítások között a bővítményeknél törölhető. Bár helyet gyakorlatilag nem igen foglal, ha fent hagyod sem. Egyébként mit jelent, hogy „nekem nem az igazi”?
Szia!
A beállítások között én bővítményeket nem találtam (Dune HD Pro 4K II ), csak a programokat ahol megtalálható az Online Movies app (ezt már a kérdésem előtt is megtaláltam, csak nem tudtam törölni), de sajnos semmilyen módon nem tudom törölni, így kérlek pontosan írd le hogy a távirányító mely gombjaival tudom megtenni.
A Global TV app ot minden gond nélkül tudnám törölni: Programok/Dune HD alkalmazások, az alkalmazáson a távirányító pop up menu gombja majd törlés, de az Online Movies app nál nincs ilyen opció a pop up menu megnyomása után, vagy bármely más általam próbát gomb lenyomása után.
Nem a hely foglalás miatt zavar, viszont amikor saját tárhelyről indítanék filmet akkor még egy plusz menü feljön és megkérdezi, hogy honnét szeretném a filmet elindítani.
A részemről azért nem fogom használni mert sokáig pufferel és a filmek is akadoznak (persze alapvetően a 4 K HDR -s filmek), 1000 Mbit\s netem van és az is vezetékesen van a dune-be direktbe bekötve.
köszi
aspius