Online Movies and TV Shows bővítmény

Fórum szabályok
Zárt topik, csak termékregisztráció után írhatsz ide!

Re: Online Movies and TV Shows bővítmény

HozzászólásSzerző: Kyle » 2024.01.14. 14:42

hf38 írta:megnéztem sajnos a saját tárhelyen lévő filmeknél is ez a jelenség, azaz VIP Member regisztráció után jelenhetnek meg a feliratok...

Van nálam egy Pro One 8K Plus, ezen már egy január 8-i firmware van. Itt működik a feliratkezelés és megjelenítés jól. Így vélhetően egy változásról van szó az Opensubtitles.org oldalon, ami le lesz követke a következő frissítésben.
Dune-HD.hu adminisztrátor – Szemetek, kicsinálták Kenny-t!
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: hf38 » 2024.01.12. 15:03

megnéztem sajnos a saját tárhelyen lévő filmeknél is ez a jelenség, azaz VIP Member regisztráció után jelenhetnek meg a feliratok

ahogy néztem külföldi fórumokon ez másnál is megjelent:

https://www.formuler-support.tv/forum/t ... -to-be-vip
hf38

HozzászólásSzerző: hf38 » 2024.01.09. 20:41

Sziasztok!

Én is előfizettem, decemberben jól működött a felirat keresésé, aztán idén már nem keres, csak az a felirat jelenik meg, hogy támogassam az opensubtitle oldalt VIP előfizetéssel.

Csütörtökön leszek odahaza, akkor azt kipróbálom, hogy saját állományú (NAS-on lévő) film esetében is ugyanez -e a jelenség?

köszi,
hf38

HozzászólásSzerző: aspius » 2024.01.09. 19:32

hf38 írta:Sziasztok!

Nálam nem működik a feliratok keresés az Opensubtitles.org oldalon, VIP regisztrációt kér. Más is tapasztalt hasonlót, vagy nálam van valamilyen beállítási hiba?

Köszi

Szia!

Én előfizettem a szolgáltatásra, és a tapasztalatom az hogy a kb. 10-15 filmnél amiket próbálgattam talált feliratot mindegyikhez (persze ez lehet szerencse is).

üdv

aspius
aspius

HozzászólásSzerző: Kyle » 2024.01.07. 16:08

hf38 írta:Nálam nem működik a feliratok keresés az Opensubtitles.org oldalon, VIP regisztrációt kér...

Ez nem függ szerintem össze ezzel a bővítménnyel, de ettől még lehet (nekem nem az ingyenes 1 hónapos próbaidő fut most, hanem egy promóciós kóddal aktivált, itt nem megy a keresés, de nem minden filmnél jelenik meg ez az opció). A feliratkeresés működik egyébként egy tetszőleges saját video lejátszásakor?
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: hf38 » 2024.01.07. 14:09

Sziasztok!

Nálam nem működik a feliratok keresés az Opensubtitles.org oldalon, VIP regisztrációt kér. Más is tapasztalt hasonlót, vagy nálam van valamilyen beállítási hiba?

Köszi
hf38

HozzászólásSzerző: aspius » 2024.01.07. 11:29

Kyle írta:
aspius írta:Érdeklődnék, hogy van-e megoldás az általam feltett kérdésre (a gyári állapot visszaállítását el szeretném kerülni)...

Hát, nálam pont úgy lehet törölni (látszólag, mert a törlésre nem nyomtam rá), mint a többi bővítményt: Beállítások/Egyéb/Kiegészítők/Online Movies and TV Shows. Erre kattintva a felugró ablakban a Törlés gombnak működnie kell szerintem.

Szia Kyle!

Köszönöm szépen a segítséget, tökéletesen lehet így törölni.
Az volt csak a gond, hogy az első hozzászólásodban nem a pontos megnevezések voltak (pl.: bővítmények), így sajnos nem találtam meg a pontos helyet.

aspius
aspius

HozzászólásSzerző: Kyle » 2024.01.06. 19:58

aspius írta:Érdeklődnék, hogy van-e megoldás az általam feltett kérdésre (a gyári állapot visszaállítását el szeretném kerülni)...

Hát, nálam pont úgy lehet törölni (látszólag, mert a törlésre nem nyomtam rá), mint a többi bővítményt: Beállítások/Egyéb/Kiegészítők/Online Movies and TV Shows. Erre kattintva a felugró ablakban a Törlés gombnak működnie kell szerintem.
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: aspius » 2024.01.04. 20:09

aspius írta:
Kyle írta:
aspius írta:Hogyan tudom törölni a programot?

A beállítások között a bővítményeknél törölhető. Bár helyet gyakorlatilag nem igen foglal, ha fent hagyod sem. Egyébként mit jelent, hogy „nekem nem az igazi”?

Szia!

A beállítások között én bővítményeket nem találtam (Dune HD Pro 4K II ), csak a programokat ahol megtalálható az Online Movies app (ezt már a kérdésem előtt is megtaláltam, csak nem tudtam törölni), de sajnos semmilyen módon nem tudom törölni, így kérlek pontosan írd le hogy a távirányító mely gombjaival tudom megtenni.

A Global TV app ot minden gond nélkül tudnám törölni: Programok/Dune HD alkalmazások, az alkalmazáson a távirányító pop up menu gombja majd törlés, de az Online Movies app nál nincs ilyen opció a pop up menu megnyomása után, vagy bármely más általam próbát gomb lenyomása után.

Nem a hely foglalás miatt zavar, viszont amikor saját tárhelyről indítanék filmet akkor még egy plusz menü feljön és megkérdezi, hogy honnét szeretném a filmet elindítani.

A részemről azért nem fogom használni mert sokáig pufferel és a filmek is akadoznak (persze alapvetően a 4 K HDR -s filmek), 1000 Mbit\s netem van és az is vezetékesen van a dune-be direktbe bekötve.

köszi

aspius

Szia Kyle!

Érdeklődnék, hogy van-e megoldás az általam feltett kérdésre (a gyári állapot visszaállítását el szeretném kerülni).

üdv
aspius
aspius

HozzászólásSzerző: aspius » 2023.12.28. 18:05

Kyle írta:
aspius írta:Hogyan tudom törölni a programot?

A beállítások között a bővítményeknél törölhető. Bár helyet gyakorlatilag nem igen foglal, ha fent hagyod sem. Egyébként mit jelent, hogy „nekem nem az igazi”?

Szia!

A beállítások között én bővítményeket nem találtam (Dune HD Pro 4K II ), csak a programokat ahol megtalálható az Online Movies app (ezt már a kérdésem előtt is megtaláltam, csak nem tudtam törölni), de sajnos semmilyen módon nem tudom törölni, így kérlek pontosan írd le hogy a távirányító mely gombjaival tudom megtenni.

A Global TV app ot minden gond nélkül tudnám törölni: Programok/Dune HD alkalmazások, az alkalmazáson a távirányító pop up menu gombja majd törlés, de az Online Movies app nál nincs ilyen opció a pop up menu megnyomása után, vagy bármely más általam próbát gomb lenyomása után.

Nem a hely foglalás miatt zavar, viszont amikor saját tárhelyről indítanék filmet akkor még egy plusz menü feljön és megkérdezi, hogy honnét szeretném a filmet elindítani.

A részemről azért nem fogom használni mert sokáig pufferel és a filmek is akadoznak (persze alapvetően a 4 K HDR -s filmek), 1000 Mbit\s netem van és az is vezetékesen van a dune-be direktbe bekötve.

köszi

aspius
aspius

Következő

Vissza: Webrádiók, internetes tévék