Sziasztok!
Én amikor megjelent a Pro one 8K plus és beszereztem, akkor elő is fizetem a prémiumra. Akkor a GlobalTV működött rendesen. Akkor alig pufferelt, mentek a külföldi sport csatik is amik miatt előfizettem anno.
Aztán ez feledésbe merült, de most a BL meg az olasz bajnokság vége felé ránéztem és vagy csak ez a pufferolás van és nem jön be semmi, vagy nagyon rossz a kép és akkor is gyakran pufferel (kvázi nézhetetlen).
A Netem azóta is a megboldogult Digi azaz most már 4iG 1GBit/300MBit/s. Semmi gond nincs vele, 300 torrent is mehet egyszerre és közben még mehet a stream is 2 TV-n, szal azzal nem lehet gond, mmint a sima letöltéssel.
(natolás kiszedve, bridge mode-ban van az ONT és saját routert használok)
(más szolgáltatót nem tudtam kipróbálni sajnos, lehet Magenta, vagy régi UPC/Skodafon féle 4iG jól megy)
Olvastam kinti fórumokon is h lehet az ISP blokkolja ezeket valahogyan és esetleg a VPN segít. Van NordVPN-em is, be is izzítottam a fent említett lejátszóra, de semmi sem segített.
(Több lokáció, onion, protokoll cserélgetés, A lent említett 8.8.8.8 DNS szerver settinget is néztem)
Szóval az én tapasztalatom, hogy ezek a sport csatik nem igazán mennek mostanában, Például az olasz Sky Sport Calcio csatik, pedig amikor megjelent a app anno, ment mint atom

Lehet, hogy a nem "frekventált" csatornák továbbra is jól működnek, de azokat én meg nem igazán néztem.
Ja és igen ez a global TV full Pirate cucc, Mahasz Zsiráf nem bólogat rajta és az ügyfélszolgálatot se lehet hívni...

Hátha valaki egyszer megoldja