Oldal: 3 / 7

Re: Utólag telepített Transmission

HozzászólásElküldve: 2018.02.23. 11:51
Szerző: Kyle
torokzoltan írta:Tudom :roll: de nem tudtam hová írjam.

Ha nem találsz megfelelő helyet, bátran lehet új topikot nyitni.

Re: Utólag telepített Transmission

HozzászólásElküldve: 2018.02.22. 20:29
Szerző: torokzoltan
Tudom :roll: de nem tudtam hová írjam.
Köszönöm a választ

Re: Utólag telepített Transmission

HozzászólásElküldve: 2018.02.22. 09:12
Szerző: Kyle
torokzoltan írta:S...Ha törlöm a regisztrációmat, ugyanezzel a kártyával az új tulaj tud majd megint regisztrálni...

Nem kell semmit se törölnöd. Ha a kártyádat használja, automatikusan megszűnik majd a Te hozzáférésed a fórumhoz. (Bár mintha nem ebbe a topikba illene a kérdésed...)

Re: Utólag telepített Transmission

HozzászólásElküldve: 2018.02.21. 20:07
Szerző: torokzoltan
Szia! Bocs hogy ezzel zavarlak. Eladtam a lejátszómat. Ha törlöm a regisztrációmat, ugyanezzel a kártyával az új tulaj tud majd megint regisztrálni.
Köszi a választ.

Re: Utólag telepített Transmission

HozzászólásElküldve: 2017.12.23. 10:24
Szerző: torokzoltan
Kyle írta: szerintem semmi.

Köszi

Re: Utólag telepített Transmission

HozzászólásElküldve: 2017.12.22. 22:00
Szerző: Kyle
torokzoltan írta:Akkor ezek szerint semmi esély a telepítésre?

Amilyen hibaüzenetekről számoltál be, az alapján szerintem semmi.

Re: Utólag telepített Transmission

HozzászólásElküldve: 2017.12.22. 20:26
Szerző: torokzoltan
Kyle írta: Vegyél NAS-t, ha torrentezni akarsz!

Akkor ezek szerint semmi esély a telepítésre?

Re: Utólag telepített Transmission

HozzászólásElküldve: 2017.12.22. 18:41
Szerző: torokzoltan
Sziasztok,

Az alábbi hibaüzenetet kapom:

[root@buildroot install]# sh ./dune_optware_installer_0.1.6.sh
Can't determine CPU arch. Sorry!
Please send report.

Ha valaki tud segítsen.
Előre is köszönöm!

Re: Utólag telepített Transmission

HozzászólásElküldve: 2017.12.22. 16:48
Szerző: Kyle
torokzoltan írta:...mert hogy fel lehet utólag tenni.

Ezt ki mondta, hogy fel lehet? Semelyik leírásban nem látok ilyet. Vegyél NAS-t, ha torrentezni akarsz!

Re: Utólag telepített Transmission

HozzászólásElküldve: 2017.12.22. 14:49
Szerző: torokzoltan
Akkor mi lenne a megoldás? Mindenképpen szeretnék torrent klienset, ezért is mertem megvenni, mert hogy fel lehet utólag tenni. Esetleg valami ötlet?