Dune HD Duo BASE 4K - custom kérdések

Itt még vásárlás előtt felteheted kérdéseidet a Dune HD termékekkel kapcsolatban. Ebbe a topikba minden regisztrált tag témát nyithat és írhat hozzászólást, a többi topik viszont csak vásárlók számára érhető el termékregisztráció után.
Fórum szabályok
Szabadon írható moderált topik, itt minden regisztrált fórumtag írhat hozzászólást.

Re: Dune HD Duo BASE 4K - custom kérdések

HozzászólásSzerző: Kyle » 2017.12.08. 11:52

judgebrad írta:...A következő paramétereknek kellene, hogy megfeleljen, kérlek checkold a paraméterket, és erősíts meg, vagy cáfold...

– A kezelt formátumokat megtalálod az adatlapján. Minden aktuális Dune egyforma ilyen téren. Újabb kodekek nem gondolom, hogy várhatóak. Illetve ha lesz egyszer mondjuk H.266, az bizonyosan nem fog menni, mert hardveres a videóformátumok dekódolása.
– Van saját YouTube klinese a Dune-nek, jelenleg megy. De nem garantált, hogy ez így is marad, ismerve a Google politikáját, letiltotta kb. minden eszközön mára, ami nem Android alapú.
– Bármilyen HDD-nak mennie kell benne.
– Filmet nem kell streamelni egy médialejátszóra, amely SMB-n és NFS-en is tudja tallózni a szervereket, számítógépeket. Tehát a Dune látja a NAS tartalmát, és ő olvas onnan, nem rá streameled mondjuk DLNA-n (szerencsére). A Dune-ben van beépített SMB-szerver, Androidos programok pedig léteznek, amelyek le tudnak játszani SMB-forrásból. iOS-en a VLC talán tud SMB-ről lejátszani. De a Dune nem „streamel”.
– Az adatlapon láthatod, hogy nincs benne, illetve koax antennabemenet sincs a hátlapi képeken. Megnéztem az általad említett forgalmazót, de nem írja azt, hogy lenne benne tuner. Sőt, a rövid termékelírás második mondata szerint: „Nem tartalmaz TV-tunert, Z-Wave vezérlőkártyát, és a referencia kategóriájú ESS Sabre 32-bites sztereó DAC is kimaradt belőle”. A paraméterek között valóban ott maradt, de már javították.
Dunehd.hu adminisztrátor – Szemetek, kicsinálták Kenny-t!
Avatar
Kyle
Adminisztrátor
 
Hozzászólások: 2468
Csatlakozott: 2010.04.15. 22:13
Tartózkodási hely: South Park

Dune HD Duo BASE 4K - custom kérdések

HozzászólásSzerző: judgebrad » 2017.12.08. 10:56

Tisztelt Kyle!

Nagyon régóta gondolkozom egy média lejátszóban, előzőleg HIMedia Q10 Pro-t néztem, de sokan panaszkodtak a HDD kezelés visszásságaira, ezért itt kötöttem ki, most ezzel a modellel ismerkedem. A következő paramétereknek kellene, hogy megfeleljen, kérlek checkold a paraméterket, és erősíts meg, vagy cáfold:

- Minden formátumot ismerjen (nem cél a 4K, az BluRay imagek, etc, inkább mindenféle file formátum, és kodekeket tudjon - firssítéssel is a jövőre nézve) ez gondolom megoldott?
- Youtube kliens támogatás? (van-e vele valami trükk, vagy van rá sima natív kliens?)
- HDD támogatás (van-e erre valami megkötés, azt olvastam, hogy 10 TB-os vinyót is kezel, de van-e mondjuk márkára megkötés, vagy javaslat?)
- Tudok-e rá filmet streamelni mondjuk NAS-ról? Tudok-e róla filmet streamelni, mondjuk Android, vagy iOS eszközre?
- A (moderálva)-n lehet tévesen úgy van feltüntetve, hogy van benne DVB-C, és DVB-D tunner, de ez ugye valójában nincs benne, igaz?

Köszönettel:

JB
judgebrad
 
Hozzászólások: 1
Csatlakozott: 2017.12.08. 10:39


Vissza: Vásárlás előtti kérdések

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 3 vendég