Solo Lite

Itt még vásárlás előtt felteheted kérdéseidet a Dune HD termékekkel kapcsolatban. Ebbe a topikba minden regisztrált tag témát nyithat és írhat hozzászólást, a többi topik viszont csak vásárlók számára érhető el termékregisztráció után.
Fórum szabályok
Szabadon írható moderált topik, itt minden regisztrált fórumtag írhat hozzászólást.

Re: Solo Lite

HozzászólásSzerző: Kyle » 2017.08.23. 12:14

Message írta:...Hogyan tudhatnék a használatihoz hozzájutni?

A magyarhoz sehogy. Az angol ITT elérhető. Nem a kézikönyvből derül ki a kép- és hangminőség, vagy épp a jukebox használata. Javaslom, a forgalmazóknál nézz meg egyet élőben, enélkül nem csak Dune-t, de semmilyen más lejátszót sem vennék manapság.
Dune-HD.hu adminisztrátor – Szemetek, kicsinálták Kenny-t!
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Message » 2017.08.23. 11:49

Vásárlás előtt szerettem volna áttanulmányozni a manualt, ezért regisztráltam be a fórumra. De ahogy látom az csak akkor lenne lehetséges, ha már megvettem volna és lenne reg. kártyám. Hát ez így egy kicsit "róka fogta csuka". :D
Hogyan tudhatnék a használatihoz hozzájutni?

HozzászólásSzerző: Kyle » 2016.09.26. 16:39

kerek írta:Milyen DAC-ja van a Solo 4K -nak illetve a Solo 4K Lite-nak...

Semmi dedikált. Ne várj tőle különösebb minőséget analóg kimenet, szemben a márkás DAC-ot tartalmazó Popcornokkal. Ha ez a fontos Neked, akkor inkább azokból válassz!
Dune-HD.hu adminisztrátor – Szemetek, kicsinálták Kenny-t!
Kyle
Adminisztrátor

Solo Lite

HozzászólásSzerző: kerek » 2016.09.26. 16:14

Sziasztok !

Milyen DAC-ja van a Solo 4K -nak illetve a Solo 4K Lite-nak. Zenehallgatásra (is) szeretném használni ezért fontos lenne...Azt olvastam, hogy a Popcorn 410 és 500 nak nagyon jó, de a Solo 4K (Lite)ről nincs infóm.

Kösz előre is
kerek

Előző

Vissza: Vásárlás előtti kérdések