Melyik Dune lát bele a Windows 10 share-ekbe ?

Itt még vásárlás előtt felteheted kérdéseidet a Dune HD termékekkel kapcsolatban. Ebbe a topikba minden regisztrált tag témát nyithat és írhat hozzászólást, a többi topik viszont csak vásárlók számára érhető el termékregisztráció után.
Fórum szabályok
Szabadon írható moderált topik, itt minden regisztrált fórumtag írhat hozzászólást.

Re: Melyik Dune lát bele a Windows 10 share-ekbe ?

HozzászólásSzerző: astrago » 2015.08.07. 17:28

Sziasztok!
Pár napja tettem fel a win10-et a notimra és tökéletesen látja a dune a megosztott mappákat SMB-n és NFS-en keresztül is.
astrago

Re: Melyik Dune lát bele a Windows 10 share-ekbe ?

HozzászólásSzerző: Kyle » 2015.05.22. 22:55

bigwhite írta:Sziasztok, megpróbálom lehetőségekhez képest röviden...

Bocs a lassú válaszért! Sosem láttunk Windows 10-et, így nem tudunk válaszolni erre a kérdésre. De ha van Windows 10-re is NFS szerver (pl. HaneWin), akkor azon keresztül bizonyosan működik. Illetve ha nem működik jelenleg, akkor fog egy újabb frissítés során. Windows 7/8-cal nincs gondja, az biztos.
– Nincs gapless playback a Dune-ön, a zenelejátszó része igen fapados.
– Nem próbáltunk még DVD-Audio-t.
– 192 kHZ-et 24 bitben is tud. Akár optikán is kiküldi, nem csak HDMI-n, de dekódolni is tudja.
– Hogy akadozna 2015-ben egy Dune-ön? Nem is kell hozzá gigabit, 100-as hálón is hibátlan.
– Nincs beépített torrent kliens az aktuális Dune-ökön. Utólag igen nehezen telepíthető van csak.
Dune-HD.hu adminisztrátor – Szemetek, kicsinálták Kenny-t!
Kyle
Adminisztrátor

Melyik Dune lát bele a Windows 10 share-ekbe ?

HozzászólásSzerző: bigwhite » 2015.05.19. 22:05

Sziasztok, megpróbálom lehetőségekhez képest röviden:
4-5 éve egy Asus O!Play boldog tulajdonosa vagyok, de most, hogy át szeretnék térni Windows 10-re, úgy néz ki váltanom kell és akkor már valami rendes készüléket szeretnék venni, így találtam rá a Base 3D-re. Eddig az O!Playt úgy használtam, hogy az otthoni hálózaton Windows7-ből megosztott helyi mappákból játszottam ki mind a video, mind az audio anyagokat, mert lehúzom és nincs kedvem utána még másolgatni is. Viszont most, hogy feltettem a Windows 10-et (de a fórumok szerint ez a probléma már Win 8.1-től kezdve fent áll), az O!Play és még sok más régebbi médiabox nem lát bele a Windows által megosztott mappákba, bármit is csinálsz, bármit is állítgatsz, bármit is hekkelsz a registryben. Nem megy és nincs rá megoldás. A legfontosabb kérdésem tehát ez lenne: a Dune Base 3D belelát a Windows 10-ből a helyi hálózatra megosztott mappákba (akár jelszavasan védett, akár anélküliekbe) ? Az O!Play a Windows7-tel ezt tökéletesen tudta.

És ha már kérdezek, lenne még pár egyéb kérdésem is - amit az O!Play nem tudott, és jó lenne ha az új médiaboxom tudná:
- Dune Base 3D tud gapeless audio playback-et flac állományok esetén ?
- Dune Base 3D le tudja játszani a tisztán DVD Audio formátumú DVD-ISO állományokat Dolby digital 5.1 illetve DTS kimenőjellel ?
- Dune Base 3D le tudja játszani az újabb fajta, magas mintavételezéssel készült (192kHz csatornánként) .flac-okat ?
- Akadozik-e vagy folyamatos egy átlagos negyvenvalahány GB körüli BD-Iso, ha gigabites hálózaton keresztül játszom le akár számítógépről, akár NAS-ról (lényeg, hogy nem a belső vinyóról) ?
- A beépített torrent kliens által lehúzott, majd utána seedelési célból a belső vinyón hagyott állományokat le lehet játszani, vagy előtte át kell másolni valahova ?

Előre is köszi a válaszokat !

Üdv !
bigwhite

Vissza: Vásárlás előtti kérdések