Szerző: Eduard67 » 2013.08.15. 20:53
T. Hozzáértők!
A téma címében jelzett készüléket szeretnék vásárolni. Próbáltam minél több infót és adatot összeszedni a készülékről itt is és más oldalakon is, de van néhány dolog, amiben bizonytalan vagyok.
Én egy régebbi, még nem HD házi-mozi erősítőhöz szeretném csatlakoztatni digitálisan. Akár HDMI, akár koax digit kimenet segítségével. A FLAC típusú fájlok lejátszására így mennyi esélyem van? Ha jól vettem ki, van egy olyan beállítási opció, hogy minden audio jelfolyam LPCM-be konvertálása. Esetleg ez járható út? Ha ez járható, akkor az eredeti FLAC felbontása és bitrátája megmarad az LPCM-mé alakítás során?
Szintén a leírásban olvastam, hogy lehetséges USB-n keresztül külső USB-s optikai meghajtó, mondjuk egy külső DVD író, csatlakoztatása. Így lehetőségem van az írott és gyári DVD lemezeim és audio CD-im lejátszására ezzel a készülékkel? A célom az lenne, ha nem muszáj, ne kelljen a már meglévő lemezek lejátszásához egy BD játszót vennem, mivel mást már nem kapok.
Én úgy olvastam minden leírásban, hogy ez a készülék rendelkezik koax digit kimenettel, de itt a fórumban olvastam, hogy ez nem igaz, a beállításokban nem konfigurálható. Mi az igazság?
Köszönöm a segítséget előre is, és elnézést az esetleges buta kérdésekért!