Dune HD TV-303D vásárlás előtti kérdések

Itt még vásárlás előtt felteheted kérdéseidet a Dune HD termékekkel kapcsolatban. Ebbe a topikba minden regisztrált tag témát nyithat és írhat hozzászólást, a többi topik viszont csak vásárlók számára érhető el termékregisztráció után.
Fórum szabályok
Szabadon írható moderált topik, itt minden regisztrált fórumtag írhat hozzászólást.

Re: Dune HD TV-303D vásárlás előtti kérdések

HozzászólásSzerző: Kyle » 2015.01.03. 15:31

A Zappiti a gyártó oldaláról tölthető le INNEN. Megvenni a programon belül lehet.
ITT olvashatsz egy jó összefoglalót, mire jó egy jobb (jelen esetben Synology márkájú) NAS. Szerintünk is csak ilyet érdemes :)
Dune-HD.hu adminisztrátor – Szemetek, kicsinálták Kenny-t!
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: botosm26 » 2015.01.01. 16:36

Kyle írta:Ha megveszed a Zappiti programot, a jukebox generálása a PC-den/Mac-eden fut. Arra pedig minden Dune képes, hogy az előre legenerált fájlok alapján jukeboxos felületet jelenítsen meg.

És ezt a Zappiti programot hol lehet megvenni továbbá menyyibe kerül?

Még annyi hogy NAS témában elég kezdő vagyok esetleg nincs olyan oldal ami "gyorstalpaló jelleggel leírja a fontosabb dolgokat
botosm26

HozzászólásSzerző: Kyle » 2015.01.01. 16:17

Ha megveszed a Zappiti programot, a jukebox generálása a PC-den/Mac-eden fut. Arra pedig minden Dune képes, hogy az előre legenerált fájlok alapján jukeboxos felületet jelenítsen meg.
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: botosm26 » 2015.01.01. 02:56

Sziasztok!

Azt szeretném kérdezni hogy a DUNE HD TV-303D lejátszón elérhető -e a jukebox funkció avagy sem mert eddig én teljesen abban a hitben voltam hogy nem de az alábbi link szerint igen.
http://dune-hd.hu/?oldal=hirek&id=61
Segítségeteket előre is köszönöm!!!
botosm26

HozzászólásSzerző: Kyle » 2014.12.24. 19:43

Egy kiegészítés: létezik a Seagate-nek 2 TB-os laptop lemez is, ami 9,5 mm magas. De nem tennék lejátszóba ekkora lemezeket, inkább akkor RAID-es NAS-ról moziznék, egyrészt, hogy ne vesszen el ennyi film ha meghal a lemez, másrészt a 2 TB is hamar kevés lesz.
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: zygy » 2014.12.22. 11:38

Nekem mindkettő van, a különbség tényleg 0. Én NASról használom, simán viszi a 3D BD.iso-kat vezetékes hálózaton mindkettő. Mkv-ét még egyet sem találtam, amivel ne birkózott volna meg. Az ezres nagyságrendű mintából csak néhány nem szabványos avi-ba tört bele a bicskája(uk). A kijelzőn és a 3,5-es HDD képességen kívül, én sem tudnék más érvet a Base 3D javára, vagyis itt simán lehet takarékoskodni. Hogy milyen HDDvel kompatibilis, vagy nem, azt nem tudom, de én biztos WD-ben gondolkoznék. RED-WD-kel jó tapasztalatom van NASban, illetve a synology kompatibilitási listáján is előkelő helyen szerepelnek a külső változatok is.
zygy

HozzászólásSzerző: Kyle » 2014.12.22. 11:25

1. Ez látszik a termékleírásokban ITT és ITT. A Base 3D más méretű (több anyag kell hozzá), és 3,5"-es HDD megy bele, ráadásul kijelzője is van, ami pl. TV-nélküli zenelejátszáshoz jól jön. De formátumok stb. között nincs különbség, hiszen egyforma a processzor és a RAM is.
2. Nem tudom, mire gondolsz 3D MKV alatt. Van a side-by-side és a top-bottom 3D, amiket minden lejátszó lejátszik, hiszen nem is tudja, hogy azok 3D-sek vagy sem. Van az MVC, amikor az MKV-banfullHD felbontásban ott a két szemnek szánt képkocka, ahogy a 3D BD ISO-ban is pl. A leírás szerint ezt is lejátsza minden 3D-s Dune, bár nem találkoztam még ilyennel, csak 3D BD ISO-val.
3. 9,5 mm magasat, ahogy látod a leírásában. Méret korlátozás nincs, de ilyen magasság mellett max. 1,5 TB-os laptop lemez kapható jelenleg.
4. Nézd meg az adatlapokat, fel van sorolva, miket kezel!
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: botosm26 » 2014.12.20. 22:22

Sziasztok!
Most készülék vásárolni médialejátszót és két jelöltem lenne,ami fontos vigye a 3D MKV és a 3DBlu Ray fájlokat, és megbízható legyen mivel nem rövidtávra tervezek.
Az egyik a Dune HD TV-303D a másik pedig a Dune HD Base 3D, több kérdésem is lenne mivel elég kezdő vagyok még a témában eddig külső vinyóról néztem a filmeket csaj sajna tönkrement.
1. Van -e a két lejátszó között érdemleges különbség ami miatt megéri a Dune HD Base 3D a magasabb árat ? (mert én nem igazán találtam )
2.Külföldi fórumon olvastam hogy a Dune HD TV -303D nem játsza le 3D MKV fájlokat,(ez igaz lenne mert én eléggé kétlem)?
3.Mekkora belső vinyót kezel a HD TV 303D és van -e olyan típus,márka esetleg amivel nem kompatibilis?
4. Mi az a formátum amit kezel, és mi az amit nem kezel?
Segítségetek előre is köszönöm!!! :)
botosm26

HozzászólásSzerző: zygy » 2014.04.28. 10:43

Köszönöm a gyors választ, magam is így láttam, de jól jött a megerősítés! :)
zygy

HozzászólásSzerző: Kyle » 2014.04.28. 10:10

zygy írta:...funkcionálisan van valami különbség a 303D és a Base 3D között?

Nincs más különbség, ugyanaz a processzor, ugyanazok a funkciók mindkettőnél.
Kyle
Adminisztrátor

Következő

Vissza: Vásárlás előtti kérdések