Dune 2018-as modellek....

Itt még vásárlás előtt felteheted kérdéseidet a Dune HD termékekkel kapcsolatban. Ebbe a topikba minden regisztrált tag témát nyithat és írhat hozzászólást, a többi topik viszont csak vásárlók számára érhető el termékregisztráció után.
Fórum szabályok
Szabadon írható moderált topik, itt minden regisztrált fórumtag írhat hozzászólást.

Re: Dune 2018-as modellek....

HozzászólásSzerző: Tolnai János » 2018.06.23. 22:59

Sziasztok.
A kérdésem csak annyi,PRO 4K_nál a HBO-GO menni fog?
Ezen múlik a döntés.
Tolnai János

HozzászólásSzerző: maxhim » 2018.06.13. 15:10

OK, köszi. Akkor előrendelem, mert bízom benne, hogy hamar szállítható lesz :)
Zidoo Z9X
Dune HD Pro 4K
X96Max Plus2 with CE
Amazon Fire TV Stick 4K MAX
maxhim

HozzászólásSzerző: Kyle » 2018.06.13. 15:09

maxhim írta:...a szállítás maga, mikorra várható?

Mindenhol idehaza szerintem kb. azt láthatod, hogy érkezés: június. Többet mi sem tudunk, ebben a hónapban meg kell érkeznie. Jó esetben már jövő héten, de biztosat akkor tudunk mondani (és akkor ezt majd a kereskedők is tudják mondani), ha elindult végre az első komoly szállítmány hozzánk.
Dune-HD.hu adminisztrátor – Szemetek, kicsinálták Kenny-t!
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: maxhim » 2018.06.13. 14:45

Köszi a választ! Igazából az érdekelne, hogy a szállítás maga, mikorra várható? Mert az előrendelés nagyon hosszú idővel előtte is indulhat..

Köszi! :)
Zidoo Z9X
Dune HD Pro 4K
X96Max Plus2 with CE
maxhim

HozzászólásSzerző: Kyle » 2018.06.13. 13:32

maxhim írta:...A kérdésem az, hogy kapható e már itthon a készülék?...

Még nincs Európában hivatalosan, csak egy limitált kezdő adag volt a hazai kereskedőknél is az elmúlt hetekben, abból adhatott el persze a kereskedő, akivel beszéltél. De már előrendelhető. A Facebook oldalunkon naprakészen követheted a híreket.
maxhim írta:Még annyit, hogy ami nagyon fontos, az a pontos, de tényleg pontos kadenciahelyes lejátszás és a HD hangok hibátlan működése...

Ez nem kérdés egy Dune-nél 10 éve, sőt sosem volt. Persze, hogy minden képfrekvenciát és mozis hangsávot kezel. Blu-ray menük talán augusztusra várható, bizonyosan lesz.
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: maxhim » 2018.06.12. 17:51

Sziasztok!

Hat éve már jártam itt, akkor mégis a Popcorn A300-asa mellett döntöttem. Azóta is azt használom, de most csere érett lett, az új erősítőm (Onkyo TX-NR676) miatt. Két lejátszó között egyensúlyoztam, de azt hiszem az új Dune HD Pro 4K a befutó. Olyat szerettem volna, amibe betehető a HDD, de mivel ezen van SATA csatlakozó, úgy döntöttem ez lesz. A kérdésem az, hogy kapható e már itthon a készülék? Mert van olyan bolt, ahol azt mondta a tulaj, hogy tesztelte már, sőt, hármat el is adott belőle. Most jön az új szállítmány, nyugodtan rendeljem meg. Ez valóban lehetséges, vagy még mindig csak előrendelhető?
Még annyit, hogy ami nagyon fontos, az a pontos, de tényleg pontos kadenciahelyes lejátszás és a HD hangok hibátlan működése. A BD menü ha jól tudom még nem elérhető, de valóban benne lesz majd a firmware frissítésben, vagy ez csak ígéret?
Köszi előre is a válaszokat!
Zidoo Z9X
Dune HD Pro 4K
X96Max Plus2 with CE
maxhim

HozzászólásSzerző: Kyle » 2018.05.22. 12:37

habszi írta:...ezek szerint bátran szerezhetek be Atmos filmeket, lesz hangja, később pedig az erősítővel a térhangzás is meglesz...

Hogyne! Többek között ez az egyik előnye a tévébe épített lejátszókhoz képest egy jobb médialejátszónak, hogy a HD-s hangsávok is erősítőre küldhetőek.
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: habszi » 2018.05.22. 12:12

Kyle írta:
habszi írta:...ha így, médialejátszón keresztül próbálnék Dolby Atmos vagy TrueHD hangot átjátszani a külső hdd-ről a tv-re az működne?...

Mivel a TV hangrendszere 2.0-ás, így azon minek akarsz Atmost lejátszani? Egyébként persze, sztereóban szólni fog, de a térhangzáshoz egy házimozi-erősítő kellene.

Persze, később majd lesz erősítő is rákötve. Csak azért kérdeztem, mert akkor ezek szerint bátran szerezhetek be Atmos filmeket, lesz hangja, később pedig az erősítővel a térhangzás is meglesz. Köszönöm!
habszi

HozzászólásSzerző: Kyle » 2018.05.22. 08:40

habszi írta:...ha így, médialejátszón keresztül próbálnék Dolby Atmos vagy TrueHD hangot átjátszani a külső hdd-ről a tv-re az működne?...

Mivel a TV hangrendszere 2.0-ás, így azon minek akarsz Atmost lejátszani? Egyébként persze, sztereóban szólni fog, de a térhangzáshoz egy házimozi-erősítő kellene.
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: habszi » 2018.05.21. 20:02

Sziasztok! Dune HD Pro 4K lejátszó vásárlását tervezem. LG 49UH664V tv-m van, ehhez lenne hozzákötve, valamint külső hdd-t csatlakoztatnék hozzá. A kérdésem az lenne, hogy ha így, médialejátszón keresztül próbálnék Dolby Atmos vagy TrueHD hangot átjátszani a külső hdd-ről a tv-re az működne? A külső hdd-t közvetlenül a tv-be dugva nyilván nem működött, viszont laptopról hdmi-vel átküldve igen.
habszi

ElőzőKövetkező

Vissza: Vásárlás előtti kérdések