DVB-T/-T2/C támogatás

Itt még vásárlás előtt felteheted kérdéseidet a Dune HD termékekkel kapcsolatban. Ebbe a topikba minden regisztrált tag témát nyithat és írhat hozzászólást, a többi topik viszont csak vásárlók számára érhető el termékregisztráció után.
Fórum szabályok
Szabadon írható moderált topik, itt minden regisztrált fórumtag írhat hozzászólást.

Re: DVB-T/-T2/C támogatás

HozzászólásSzerző: Kyle » 2013.07.12. 09:12

kismiki írta:Akkor a lent emlitett 102w-c csak a kepzelet szülemenye? megiscsak a hivatalos oldalrol vettem...

Nos, ha kábelszolgáltató vagy, és megegyezel pár ezer darabos mennyiségről a Dune-nel, akkor vehetsz tőlük ilyet a Neked fejlesztett szoftverrel. De ahogy látod az oldalukon, ezen a modellen nincs kártyaolvasó, így nem kereskedelmi forgalomba készült, mi nem is rendelhetjük. De oda is van írva a termék alá: „the Dune HD TV-102-C is a versatile device for Operators needing large quantities as well as those seeking smaller minimum order requirements.” Azaz szolgáltatóknak (operators)...
Dune-HD.hu adminisztrátor – Szemetek, kicsinálták Kenny-t!
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: kismiki » 2013.07.11. 21:35

Kyle írta:Nem létezik DVB-C-t tudó Dune, vagy tuner hozzá.

Akkor a lent emlitett 102w-c csak a kepzelet szülemenye? megiscsak a hivatalos oldalrol vettem..
igen letezik felvevös set-top de azt nem viszem olyan könnyen magammal - otthon meg nincs idöm visszanezni semmit - iptv meg nincs.
köszönöm a gyors valaszt!
kismiki

HozzászólásSzerző: Kyle » 2013.07.11. 10:02

kismiki írta:A kérdés: létezik DVB-C felveves, estleg valahogy valamikor majd CI-kartyaval is? Esetleg több usb-porttal?
Ti mivel vesztek fel tv-műsort?...

Nem létezik DVB-C-t tudó Dune, vagy tuner hozzá. Tervek szerint majd lesz, de addigra szerintem már nem lesz sehol DVB-C, csak IPTV :)
Nekem személy szerint nincs okom felvenni a TV-műsort, ha lenne, akkor havi 1000 Ft-ért felvevős set-top-boxot kérnék a T-home-tól. De gyanítom más szolgáltató is ad felvevős set-tiop-boxot, vagy online tárhelyet a felvételekhez.
Dune-HD.hu adminisztrátor – Szemetek, kicsinálták Kenny-t!
Kyle
Adminisztrátor

DVB-T/-T2/C támogatás

HozzászólásSzerző: kismiki » 2013.07.10. 22:11

Sziasztok,
nálam vásárlási kritérium lenne merevlemez csatlakoztatás DVB-C felvevés támogatással. Mivel a "DVB" rövidítést többször megtalálni a .com es a .hu oldalon, örömmel írtam be itt a keresöbe - 0 találat. Azért remélem használja, vagy legalább kipróbálta valaki :)
Az elsö problémám h a .com és a .hu elsö olvasásra különbözö és nem teljes infót ad:

a .com a TV102nél ír valamit, de ott egyböl a fölapon következöt: "...and comes equipped with an internal digital tuner for cable and terrestrial TV (T & T2 modifications only). a TV-102W-C gondolom a kábelt tudja is - de hol lehet megvenni?
(vicces, mire megírtam a posztot kitörölték ezt a mondatot a description végéröl, söt a specificationböl is kivették.. az MSRP-röl csináltam gyorsan egy printscreent.) pont ma szünik meg a DVB-C támogatás??

a .hu csak ezt irja de egyböl mindegyiknel: " Digitális TV opció: játsszon vissza és rögzítsen digitális TV-csatornákat az opcionális Digital TV USB-s tv-tunerrel (az USB-s tv-tuner nem tartozék, külön meg kell vásárolni)!" ez tiszta, ez a DVB-T stick

A kérdés: létezik DVB-C felveves, estleg valahogy valamikor majd CI-kartyaval is? Esetleg több usb-porttal?
Ti mivel vesztek fel tv-műsort? ( sony Z tv-m van, igaz mar 5 eves lesz de nem cserelnem le..)

Kôszönöm, üdv

m
kismiki

Vissza: Vásárlás előtti kérdések