Sziasztok,
nálam vásárlási kritérium lenne merevlemez csatlakoztatás DVB-C felvevés támogatással. Mivel a "DVB" rövidítést többször megtalálni a .com es a .hu oldalon, örömmel írtam be itt a keresöbe - 0 találat. Azért remélem használja, vagy legalább kipróbálta valaki

Az elsö problémám h a .com és a .hu elsö olvasásra különbözö és nem teljes infót ad:
a .com a TV102nél ír valamit, de ott egyböl a fölapon következöt:
"...and comes equipped with an internal digital tuner for cable and terrestrial TV (T & T2 modifications only). a TV-102W-C gondolom a kábelt tudja is - de hol lehet megvenni?
(vicces, mire megírtam a posztot kitörölték ezt a mondatot a description végéröl, söt a specificationböl is kivették.. az MSRP-röl csináltam gyorsan egy printscreent.) pont ma szünik meg a DVB-C támogatás??
a .hu csak ezt irja de egyböl mindegyiknel:
" Digitális TV opció: játsszon vissza és rögzítsen digitális TV-csatornákat az opcionális Digital TV USB-s tv-tunerrel (az USB-s tv-tuner nem tartozék, külön meg kell vásárolni)!" ez tiszta, ez a DVB-T stick
A kérdés: létezik DVB-C felveves, estleg valahogy valamikor majd CI-kartyaval is? Esetleg több usb-porttal?
Ti mivel vesztek fel tv-műsort? ( sony Z tv-m van, igaz mar 5 eves lesz de nem cserelnem le..)
Kôszönöm, üdv
m