Smart H1 - utolso vasarlas elotti kerdesek

Itt még vásárlás előtt felteheted kérdéseidet a Dune HD termékekkel kapcsolatban. Ebbe a topikba minden regisztrált tag témát nyithat és írhat hozzászólást, a többi topik viszont csak vásárlók számára érhető el termékregisztráció után.
Fórum szabályok
Szabadon írható moderált topik, itt minden regisztrált fórumtag írhat hozzászólást.

Re: Smart H1 - utolso vasarlas elotti kerdesek

HozzászólásSzerző: Kyle » 2012.07.27. 13:10

Szia!
1. Igen, leállítja, ha nincs rá szükség.
2. 3 TB-os lemezzel sincs gond, 4 TB-tal nincs tapasztaltunk. NTFS-t ír/olvas a Dune, nem gond.
3. Nem melegszik jobban egy 3 TB-os lemez, mint egy 2 TB-os.
4. Igen, magad is beleteheted, csak ne sérts meg belül semmit, mert ugrik a garancia! Vagy rendelt belső pendrive-val együtt a forgalmazótól!
5. Igen.
6. Igen, MPEG2 is lehet a tömörítés, nem csak H.264, SD és HD is, és működik nálatok is.
7. Nincsenek. A gyártó annó azt mondta, addig nem lesz új lejátszójuk ebben és a magasabb kategóriában, amíg nem jelenik meg az új 3D-s chip. Annak meg még nyoma sincs. Igaz, azt is mondták 2 éve, hogy lesz TV-tuner kártya, belső...
8. Nem, DV-t nem játszik le egyetlen médialejátszó sem.
9. Sehogy nem tudod használni, ha nem kapsz hozzá ehhez az oldalhoz tartozó regisztrációs kártyát. A DVB-T működik mindenhol, nincs országspecifikus firmware.
Dune-HD.hu adminisztrátor – Szemetek, kicsinálták Kenny-t!
Kyle
Adminisztrátor

Smart H1 - utolso vasarlas elotti kerdesek

HozzászólásSzerző: robi-sk » 2012.07.26. 14:49

Szia,

eloszor is bocsanat a nem tokeletes magyar nyelv tudasomert - del Szlovakiabol irok. A Gyori forgalmazok meg eleg kozel vannak az esetleges vasarlashos. Abar az EUR/FT erteke nagyon rohangal fel/le (inkab lefele). Kivalasztottam a H1-est (mert a hot-swap szamomra fontossabb mint a D1 display, mivel egy NAS-ot nem fogok hasznalni olyan hamar es egy HE-et a D1-hez sem szivesen vennek). Elolvastam amit tudtam a forumon, de lenne meg egy par kerdesem:

1. Ki kapcsolodik a beepitett HDD amikor a bekapcsolt H1/D1 nem dolgozik vele (pl. TV-nezeskor a USB dongle-n)?
2. Bizonyara legegyszerubb venni egy 2TB HDD-t. De az ar differencia a WD HDD AV-GP 2TB/2,5 TB/3 TB (WD20EURS, WD25EURS, WD30EURS) kozott nagyon kicsi. Lehet mar uzemelni a D1/H1-ben nagyobb mint 2TB HDD-t es lehet NFTS-re formatolni (Windows XP 32-bittes PC-hez lesz a H1-es neha csatlakozva, abar olvastam a XP problemakrol nagy HDD-kel)? A gyarto web oldalan az van irva (pl. a DUO-nal, hogy 6TB-lehet uzemelni oszesen).
3. Ha H1/D1 uzemelhet >2TB HDD-t, akkor nem kell felni a forrosagtol ? (pl. WD30EURS=4 lemez vs. WD20EURS=3 lemez)?
4. Nemhiszem, hogy tudnam a hot-swap nyilason berakni a USB system flash-et a belso USB portba. Lehet majd otthon leszerelni a H1-es deklit (cover) es hozza csatolni az USB system flash-et a a belso USB port-hoz? Nem szeretnem lefoglalni a kulso USB/SD portokat.
5. Esetleges DVB-T felvetelek a USB dongle-n a TS formatumban vannak es szabadon lehet ezeket a PC-be masolni/editalni?
6. Gondolom hogy a USB DVB-T dongle tamogattya a MPEG-2 DVB-T (Szlovak) es a MPEG-4 SD/HD (Magyar MindigTV)?
7. Vannak mar informaciok az uj SMART generaciorol (USB 3.0, 1000M LAN, 3D), hogy esetleg egy par holnapon belul megjellennek vagy csak a nagyon tavol jovobe (szoval nem erdemes varni az uj modellekre)?
8. Van eleg sok DV-AVI felvelelem a HDD-en (home video egy volt miniDV-es kamkorderembol), ezeket majd a H1 le tudja jatszani?
9. Ha esetleg nemsikerulne Magyaroszagon megvenni a H1-et (hogy tudnam hasznalni a forum tamogatasat vasarlas utan), lehet legalabb azt most megmondani, hogy a magyar DVB-T nezes/felveves fog mukodni a Dune standard firmverrel, vagy tenleg ehez kell kulon Magyar szoftver/tamogatas amihez csak a regisztracios kartyaval lehet majd hozzaferni?

Elore is koszonom a valaszokat.
robi-sk

Vissza: Vásárlás előtti kérdések