Zappiti jukebox program

Fórum szabályok
Zárt topik, csak termékregisztráció után írhatsz ide!

Re: Zappiti jukebox program

HozzászólásSzerző: gpt » 2011.02.10. 05:42

redbulova írta:Hello,
Én is igy jártam korábban. Próbáld meg a REVO UNINSTALLER segitségével. Ez mindenhonnan kitörli a Zappitit. Ezután újra tudod telepíteni.
Sok szerencsét
redbulova

Köszönöm a tanácsot, természetesen kipróbáltam, de nincs eredmény.
Megbarátkoztam a yadis-szal, nem rossz végülis.
gpt

HozzászólásSzerző: redbulova » 2011.02.08. 22:57

Hello,
Én is igy jártam korábban. Próbáld meg a REVO UNINSTALLER segitségével. Ez mindenhonnan kitörli a Zappitit. Ezután újra tudod telepíteni.
Sok szerencsét
redbulova
redbulova

HozzászólásSzerző: gpt » 2011.02.02. 18:06

Üdv!

Segítséget szeretnék kérni, mivel nem tudom elindítani a Zappiti programot.
Telepítést követően egy alkalommal elindul, majd ezt követően többet soha.
v1.3.1.2006 -tal szenvedek, (nyelvi fájlt nem tettem hozzá).
A windows feladatkezelő látja a folyamatok fülön a Zappitit, ha elindítom, de ezt leszámítva nem történik semmi. 32bites Windows 7-et használok. Próbáltam uninstallálni (természetesen uninstalláló programmal, hogy kigyomláljon mindent) majd újra telepíteni, de nincs eredménye; egyszer elindul telepítés után és kész.

Minden ötletnek örülnék, mert teljesen tanácstalan vagyok. (próbáltam rendszergazdaként indítani, kipróbáltam a különféle kompatibilitási módban, de nem használt)

Előre is köszönöm.
gpt

HozzászólásSzerző: Cartman » 2011.01.19. 13:24

GT-007 írta:Pontosan. /volume1/movies/_Zappiti a mappa....

A második kérdésre: akkor sem, ha egyenként átírom a txt-kben az elérési utakat?

Könyvjelző a "Popup" gombbal készíthető egy mappáról, ha van rendszermemória, egyébként hibaüzenettel tér vissza.
Ekkor gyakorlatilag csak egy "parancsikon" készül a Dune főképernyőre, nem a megosztás beállításánál hivatkozol a Zappiti mappára!

A *.txt-ben elvileg átírható, de mivel az új Zappiti már nem pakol a film mellé semmit, hanem egy mappába generál minden szükséges fájlt, ezért elég bonyolult lenne az adott filmekhez tartozó*.txt-k kikeresgélése, és manuális átírása...
Dunehd.hu adminisztrátor
Cartman
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: GT-007 » 2011.01.18. 21:15

Cartman írta:
GT-007 írta:Sziasztok. Kigeneráltattam a NAS-ra a jukeboxot, megadom a lejátszónak a köteten a _Zappiti mappát...
Illetve még egy kérdés: lehet úgy használni a programot, hogy maga a zappiti file-ok a dune-on vannak, a filmek pedig a NAS-on?

Az lehet a baj, hogy a megosztás nevénél a Dune főképernyőnél azt írtad be, hogy: /valami/_Zappiti, ez így nem jó. Használj könyvjelzőt, ami a zappiti mappára mutat (ehhez szükséges rendszermemória (Pendrive) használata).

Az nem lehet, hogy a fileok, és a generált tartalom máshol található...

Pontosan. /volume1/movies/_Zappiti a mappa. Ez a könyvjelző nekem magas, de szerelek bele egy winchestert és megnézem a leírásban, ez mit jelent. Köszönöm.

A második kérdésre: akkor sem, ha egyenként átírom a txt-kben az elérési utakat?
GT-007

HozzászólásSzerző: Cartman » 2011.01.18. 12:06

GT-007 írta:Sziasztok. Kigeneráltattam a NAS-ra a jukeboxot, megadom a lejátszónak a köteten a _Zappiti mappát...
Illetve még egy kérdés: lehet úgy használni a programot, hogy maga a zappiti file-ok a dune-on vannak, a filmek pedig a NAS-on?

Az lehet a baj, hogy a megosztás nevénél a Dune főképernyőnél azt írtad be, hogy: /valami/_Zappiti, ez így nem jó. Használj könyvjelzőt, ami a zappiti mappára mutat (ehhez szükséges rendszermemória (Pendrive) használata).

Az nem lehet, hogy a fileok, és a generált tartalom máshol található...
Dunehd.hu adminisztrátor
Cartman
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: GT-007 » 2011.01.18. 00:56

Sziasztok. Kigeneráltattam a NAS-ra a jukeboxot, megadom a lejátszónak a köteten a _Zappiti mappát, de nem történik semmi amikor belépek, csak a Dune kék háttérképe marad ott. Van tippetek mi lehet a hiba? Ha nem a jukebox-ot adom meg, csak a filmek mappáját, onnan le tudom játszani a filmeket a listából. NFS-en keresztül kapcsolódok a NAS-hoz. Ha network browser-en keresztül megyek, úgy működik! A filmeket mi alapján rendezi vajon sorba? Látszólag összevissza vannak...

Köszönöm.
GT-007

HozzászólásSzerző: Cartman » 2010.12.23. 09:04

Pepper írta:Egy kis segítséget szeretnék kérni, mert számomra megoldhatatlan akadályba ütköztem...

Emlékeim szerint semmit nem kell módosítani az absolute path részen, csak hozzá kell adnod 2 samba sharet, 1 a filmeknek,1 a sorozatoknak. Egyébként a beállításoknál csak a nyelvet kell állítanod, és hozzáadni a megosztásaid, de azt a legegyszerűbb, ha a win hálózati böngészőjével kitallózod.

Így fest a helyes smb szintakszis:
Filmek helye: \\ip-címed\video\films
Sorozatok helye: \\ip-címed\video\series

NFS-re nincs szükség a tartalmak NASra másolásakor, már csak azért sem, mert a windows alapjáraton nem ismeri az NFS protokollt. Viszont fontos, hogy a NASon be legyen kapcsolva a windows filemegosztás.

Ha a fent leírt módon jársz el a Zappiti SMB-n áttolja a legenerált tartalmakat, onnantól pedig a Düne majd NFS-en olvassa a NASodról...
Dunehd.hu adminisztrátor
Cartman
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Pepper » 2010.12.23. 02:42

A volume1-et is próbáltam úgy sem ment. Az IP címet hova kellene írnom?

Itt egy txt file, remélem ez segít, én sajnos ebből nem sokat értek. Köszönöm. Remélem erre gondoltál.

icon_path=../../../Zappiti_Resources/68eccd0764f16569196ec5004279d722a43dd8e0.aai
icon_sel_path=../../../Zappiti_Resources/97e059c3715c9b24547cbaccb81768c0b1924c8f.aai
background_path=../../../Zappiti_Resources/c8910b26f57214f5755dc74b2ca3ca1c721de675.aai
use_icon_view=yes
icon_top=0
icon_bottom=0
caption_font_size=normal
text_bottom=0
num_cols=0
num_rows=0
paint_captions=no
content_box_x=960
content_box_y=540
content_box_width=0
content_box_height=0
content_box_padding_left=0
content_box_padding_right=0
content_box_padding_top=0
content_box_padding_bottom=0
paint_scrollbar=no
paint_help_line=no
paint_path_box=no
paint_icon_selection_box=no
Pepper

HozzászólásSzerző: Kyle » 2010.12.23. 01:01

„eddig sem ment a lejátszás a Synology-ról” – tehát rájöttem a Diskstation elnevezésből :)
A path helyesen „volume1/” kisbetűvel, ha NFS-t használsz nem hivatkozhatsz névvel a NAS-ra. Illetve kell elé az IP-cím is természetesen. De ha ide másolnád egy dune_folder.txt fájl tartalmát a film mellől, akkor abból kiderólne, mi a hiba.
Illetve Cartman a nagy Zappiti szakértő, remélem mond rá valamit, ha ez nem segít.
Dune-HD.hu adminisztrátor – Szemetek, kicsinálták Kenny-t!
Kyle
Adminisztrátor

ElőzőKövetkező

Vissza: A felhasználói felület testreszabása