redbulova írta:Az utóbbi időben a Zappiti filmes felülete csak nagyon lassan frissül, korábban nem volt ilyen problémám. Legúlabb verzió van telepítve, használok rendszermemória usb-t, már a merevlemezt töredezettségmentesítettem, nincs változás. Kb 200 db film van a 2 TB-s lemezen ami cc 1,7 TB.
A képernyő frissülésére amikor a filmek között akarok keresni több percet kell várni, korábban gyakorlatilag azonnal betöltődtek a képek. Mi lehet a baj?
redbulova írta:Kérdés a Zappitivel kapcsolatban. Ha bd filmeket töltök le akkor az összes m2ts filere rákeres a Zappiti, hogyan kezeljem hogy csak egy filmet álltsak be, ami el is inditja a BD 50 filmet?
jcage írta:Sziasztok,
Kis segítséget kérnék , mert egyyszerűen nem boldogulok az elérési út beállításaival. Smart D1-em van 2TB-os hdd-vel. Scrape és export rendben, de amikor az ikonra kattintva indítanám a filmet, kapok egy lejátszási lista üres hibaüzenetet és ennyi.
Hálózati út a következő: \\192.168.1.10\DuneHDD_2c9dbb03_9f1b_4fdb_934e_b5f5b2afe429\movies
Mi legyen az absolute path, mert már szinte mindent kipróbáltam? Lehet csak én vagyok béna, szóval jöhetne már egy jó tipp, mert kezdek belefáradni.
Az MPC oldalain javasoltak jónéhány dolgot, de azok nem nagyon akartak működni.
Egyedül ekkor tudta indítani a filmet: smb://Dune/DuneHDD_2c9dbb03_9f1b_4fdb_9 ... 429/movies, viszont itt rendkívül alacsony bitrátával.
Szóval mi a titok?
Thx,
J
Vissza: A felhasználói felület testreszabása
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég