Zappiti jukebox program

Fórum szabályok
Zárt topik, csak termékregisztráció után írhatsz ide!

Belső merevlemez helyi és hálózati HDD-ként probléma

HozzászólásSzerző: vega001 » 2017.09.17. 15:31

Sziasztok!
Dune HD Smart és Dune Connect Wifi egy hálózatban. A filmek HDD-je a Dune Smart-ban. Azaz a HDD local drive is és network drive is. Hogyan tudom megcsinálni, hogy mindkét Dune-n működjön úgy a Zappiti, hogy borítóra történő klikk után elinduljon a film?
Ötletem az volt, hogy megcsinálom local drive-ként is a Zappitivel a folder struktúrát a HDD-re valamint egy másik output helyre (másik számítógéppel) network drive-ként ugyan arra a HDD-re.
Tapasztalat / hiba: Mindig vagy a localisként működik, vagy hálózatosként (attól függően, hogy melyiket csináltam utoljára). Ha csak hálózatosként csinálom meg, akkor az a Dune amelyikben lokálisként van a HDD nem bírja a DVD filmet akadozás mentesen lejátszani (gondolom sok neki, hogy kilövi a hálózatra, majd onnan újra feldolgozva kiküldi a TV-re). Ötletek? Azon kívül, hogy pl. NAS-ba tegyem a HDD-t...

Előre is köszönöm a segítséget!
vega001

Re: Zappiti jukebox program

HozzászólásSzerző: nani71 » 2015.09.07. 20:53

Sziasztok! Valaki tudna segíteni. Dune HD Base 3D re rátettem a zapitit kéri az imail címet meg a jelszót de nem történik semmi. Mit kell csinálni?
nani71

HozzászólásSzerző: Kyle » 2014.01.06. 13:54

A skinek felmennek, de a firmware egyéb érdekes részei nem. Van egyébként Zappitis TV-303D-nk, ha érdekel, természetesen elgondolkodtunk a forgalmazásán. Viszont tavaly novemberben a Dune megszakította velük a kapcsolatot, és már nem gyárt Zappiti feliratú lejátszókat, azaz kérdéses (illetve szerintem egyértelműen negatív) a jövő beli támogatás is, így nem nyúltunk bele. Tudtommal a Zappiti most másik gyártót keres, akinek a lejátszóira fel tudná tenni a saját szoftvermegoldását. Ha valakinek kell, rendelni tudjuk bármelyik Zappiti Player modellt, de nem ajánlom senkinek a fentiek miatt. Amit Te linkeltél, az meg egy házi átalakítás, ami kivezeti a digitális jelet XLR csatlakozóra, szerintem sok értelme nincs. De tudjuk rendelni Neked, ha kellene :)
Dune-HD.hu adminisztrátor – Szemetek, kicsinálták Kenny-t!
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: iRon » 2014.01.06. 11:53

Hát Zappiti-t szerezni azért annyira nem bonyi: www.zappiti.com ... Zappiti Media Center ... Download ... http://www.zappiti.com/zappiti-versions.html :)

Egyébként most, hogy ott jártam, ez a döbbenet ért: http://www.zappiti.com/zappiti_player_muse_edition.html

Ezek a Zappiti Player cuccok valójában Dune lejátszók átcímkézve, Zappiti skin-nel ellátva:
http://dune-hd.com/eng/products/full_hd ... players/37
http://dune-hd.com/eng/products/full_hd_media_players/9
http://www.zappiti.com/zappiti-skin.html

Feltételezem, hogy a Zappiti skin-ek a Dune BD Prime-ra is felmennek.

Mindenesetre nincs magyar forgalmazó a listájukon (http://www.zappiti.com/zappiti_player_resellers.html) - persze lehet venni az on-lline store-ban is :)
iRon

HozzászólásSzerző: Kyle » 2013.10.31. 15:53

Ennyit a zappitiről...
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: juliusgermanius » 2013.10.31. 15:12

Köszönöm mindenkinek a "segítséget"
juliusgermanius

HozzászólásSzerző: juliusgermanius » 2013.09.25. 08:21

Sziasztok!

A címben említett program letöltésével akadt némi gondom, a dunehd.hu-n lévő link nem működik és a zappiti oldaláról se tudom letölteni ha valaki tudna működő linket azt nagyon megköszönném.

Üdv
juliusgermanius

HozzászólásSzerző: ejelhar » 2013.04.06. 12:20

schferenc írta:Tehát én egy sokkal manuálisabb lehetőséget szeretnék, mint egy angol automatikus jukebox készítő. Javaslat?

Első javaslat: yADIS. (http://yadis.whisperingvault.net/projects/yadis)
Persze ízlésről tényleg nincs mit vitatkozni, de én próbáltam mindkettőt, szerintem a yADIS jóval dögösebb kinézetet generál, valamint jobban testre szabhatóbb.

Második: a nagyszülőknek egy linket kéne elhelyezni a kedvencek menüpontba, ami egy yADIS vagy Zappiti kollekcióra mutat.
Na most, a yukebox progikkal csak azt katalogizálod, amit akarsz, nem feltétlenül kell mindent. Nem a teljes rendelkezésre álló filmállományt, ergo nekik csinálhatsz egy saját kollekciót. Vagy a kölyköknek is külön. Ehhez külön export mappákba kell legenerálni a kívánt állományok katalógusát (mondjuk yadis1, yadis2, yadis3) mert ugye eltérő összeállítások.
Ami egyedül macerás ebben szerintem, hogy ezt a progik így nem ismerik, ezért a PC-n külön profilból kell indítani a különböző kollekciókhoz a yukebox programot.
ejelhar

HozzászólásSzerző: Kyle » 2013.04.05. 12:52

A Dune weboldalt nem fog megnyitna, csak ha betöltöd a webböngészőjét...
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: schferenc » 2013.04.05. 11:12

közben megpróbáltam a Plex-et is és az emplexer plugint, alakul, de még nem tökéletes. Közben eszembe jutott még egy ötlet:
Indításkor ugye, mindig a Források menü nyílik meg. Ez, ha jól tudom, nem állítható, hogy pl. a Kedvencek menü nyíljon meg... Megoldható-e az, hogy a webszerveremre (NAS-on) kirakok egy statikus oldalt (de akár dinamikus php is lehet), ami mintegy linkgyűjteményként tartalmazza azoknak a fájloknak a listáját, amit elérhetővé akarok tenni a nagyszülőknek. És ezt a webszerveres linkgyűjteményt ajánlanám ki a dune-nek, mint forrást, és itt látna a filmek listáját. Így megmaradna a "mit teszek elérhetővé" téma eldöntése nálam, de nem kellene sem átnevezni több száz filmet, sem külön mappákba rakosgatni, amit nekik akarok elérhetővé tenni és amit nem. ráadásul tök jó ez a Jukebox ötlet, de egyrészt angolul van, másrészt vannak olyan kisfilmjeim (pl. rajzfil sorozatoknál), amikor az elnevezése nem feltétlenül az, mint ami a hivatalos (pl. gyerekek egy egy epizódot úgy neveznek el, hogy pl a mcsakás, vagy a halas etc..).
Tehát én egy sokkal manuálisabb lehetőséget szeretnék, mint egy angol automatikus jukebox készítő. Javaslat?
schferenc

ElőzőKövetkező

Vissza: A felhasználói felület testreszabása