FőoldalTermékekDíjak, elismerésekTesztek
 
VideókTerméktámogatásFórumForgalmazók

Távvezérlés.hu

 
Dune HD » Hírek

Hírek

Zappiti minden aktuális Dune HD lejátszóra
2014. szeptember 21.

Nézzük meg akkor, mit is kaphatunk a pénzünkért, mi minden plusz funkció lesz elérhető a Zappiti prémium licensz megvásárlása után! FIGYELEM! A Dune HD lejátszókra továbbra sem telepíthető a Zappiti Player modellekre kiadott firmware, azok plusz tudása a Zappiti Dynamic plug-in segítségével használható a Dune-ökön!

Zappiti Media Center a jelenlegi hivatalos neve a továbbra is csak Windows alatt futtatható alkalmazásnak, amely legújabb verziója INNEN tölthető le. Jelen írás pillanatában ez a szeptember 9-én megjelent v3.3.0.0-ás verzió. A program telepítése után azon belül található meg (a kosár ikon alatt) az online vásárlási lehetőség. A 29 EUR-ért egy kódot kapunk (amivel a Zappiti Player logós lejátszók tulajdonosai eddig is rendelkeztek), amely használatával nem csak a v2.8.14-es, de ez a legújabb program is teljes értékűen használható lesz:

1. A manuális újraszkennelés helyett a Zappiti Media Center v3 automatikusan képes rendszeresen átvizsgálni filmekből, TV-sorozatokból és zenefájlokból álló gyűjteményünket, és az ún. Zappit Cloud-on keresztül a mobil eszközeinkkel is szinkronizálja az aktuális állapotot, még csak exportálnunk sem kell semmit (ha van internetkapcsolatunk). Tehát ha új filmeket talál, azokhoz letölti a filmadatok az internetről, elkészíti melléjük a Dune HD lejátszók számára szükséges fájlokat (azokat feltölti saját online felhőjébe is), és az Androidra valamint iOS-re is elérhető Zappiti Media Control (Dune HD felhasználóknak eddig fizetős volt) alkalmazásokon is frissíti a listákat azonnal.

2. A fentebb már említett mobilos távvezérlő alkalmazások teljes körű kényelmes használata a Zappiti Cloud-on keresztül (Sigma Designs SMP864x vagy SMP865x processzort használó lejátszókhoz).

– Segítségével nem csak a telefonon, tableten láthatjuk a képernyőn is elérhető jukeboxot és vezérelhetjük a lejátszást, de pl. a zenék között TV nélkül is böngészhetünk, felesleges ezentúl bekapcsolni azt is, elég csak a lejátszót, ha zenét szeretnénk hallgatni. A zenei jukebox 500 ezer zeneszámot képes kezelni.

– Lejátszhatjuk a mobilunkon tárolt médiafájlokat is a lejátszónkra streamelve őket.

– Lejátszhatjuk a Dune HD által elért fájlokat a mobilunkon, ekkor a lejátszó streameli azokat a telefonra/tabletra. Ez nem csak belső hálózaton, de az interneten keresztül is működhet, akár 720p felbontásig is (az internetkapcsolat sebességétől függően).

 

3. Használható a Zappiti Dynamic alkalmazás az újabb Dune HD lejátszókon (Base 3D, TV-303D, TV-102, Connect). Amint a neve is elárulja, az ismert jukebox felületét dinamikussá teszi. Ehhez a fentebb bemutatott Zappiti Cloud elérésére van szükség, tehát a lejátszónak internet-kapcsolattal kell rendelkeznie.

– Szöveges keresési lehetőséget kapunk, így bármilyen kifejezésre kereshetünk az alábbi kategóriákra szűrve:

 

 

– Használható az új filmfal, amelyre sokkal több borító fér fel, mint eddig:

 

 

– A részletes filmadatok oldalon a távvezérlő PREV/NEXT gombjaival lapozgathatunk a filmek között, nem kell visszalépnünk a falnézetre:

 

– Bármelyik filmet, sorozatepizódot megjelölhetünk, hogy már láttuk, nem láttuk vagy épp elkezdtük nézni és félbe hagytuk.

– Videót streamelhetünk a lejátszónkról 720p felbontásig ismerőseink Dune HD lejátszójára interneten keresztül. Ehhez természetesen a másik félnek is rendelkeznie kell Zappiti Cloud fiókkal (azaz prémium licensszel és Zappiti Player vagy Dune HD lejátszóval). Ismerőseinknek a Media Center programon belülről tudunk meghívót küldeni email formájában, amely levél egy linket fog tartalmazni, amelyen keresztül egy fiókot tudnak létrehozni. Ebbe belépve a lejátszójukon már a mi fájljainkat is látni fogják az interneten keresztül is! A saját és az ismerőseink (akik meghívtak) fiókjai között bármikor tudunk váltani a távvezérlő SETUP gombjával, ha a Zappiti Dynamic alkalmazáson belül vagyunk a lejátszón. Az Option fül alatt beállítható pl. a helyi vagy a streamelt lejátszás és a tömörítés mértéke (internetkapcsolatunk függvényében) is.

 

 

A Zappity Dynamic plug-in telepítésének menete Dune HD lejátszókra: link...
Zappiti Media Control Dune HD Android app: link...
Zappiti Media Control Dune HD iOS app: link...
Zappiti-topikunk a magyar fórumban: link...
A Zappiti angol és francia nyelvű weboldala: link...
Zappiti Media Center angol nyelvű kézikönyv: link...

  Copyright © Dune-HD.hu. Minden jog fenntartva! :: NEON Multimedia Kft. :: Adatkezelési tájékoztató :: RSS
address catalog .