FőoldalTermékekDíjak, elismerésekTesztek
 
VideókTerméktámogatásFórumForgalmazók

Távvezérlés.hu

 
Dune HD » Hírek

Hírek

Ingyenes iPhone/iPod/iPad távvezérlőszoftver a Dune lejátszókhoz
2010. december 21.

A tegnapi naptól kezdve ingyenesen letölthető egy remekül használható iPhone alkalmazás az iTunes App Store-ból bármely iOS 4.0 vagy újabb operációs rendszert futtató iPhone, iPod Touch és iPad készülékünkre. A találóan Dune Remote névre keresztelt program gyakorlatilag az infra távvezérlő valamennyi gombját emulálja az Apple mobil eszközök kijelzőjén...

Az iPhone kijelzőjére optimalizált elrendezés három részre bontva jeleníti meg a Dune távirányítót, a lapok között az alsó ikonsorral válthathatunk (Main, Digits, Other). A negyedik képernyőn állíthatjuk be a vezérelni kívánt lejátszókat, akár többet is rögzíthetünk itt (csak az IP-címét kell kilesnünk a Dune SETUP menüjéből):

képernyőfotók

Természetesen az alkalmazás használhatóságának feltétele, hogy a Dune lejátszónk is csatlakoztatva legyen (wifin, vagy etherneten) a belső hálózatunkhoz, hiszen az iPhone is wifin kommunikál a routerünkkel. Hogy ne változzon meg a lejátszó IP-címe a következő bekapcsoláskor, azaz legközelebb is megtalálja a program a távirányítani kívánt Dune-t, mindenképpen fix IP-címet állítsunk be annak hálózati menüjében, vagy a router Address Reservation felületén a Dune (vagy a vele használt wifi kártya) Mac Address-éhez társítsunk egy adott címet.

A mindössze 1,9 Mbyte méretű, angol nyelvű program innen tölthető le: link...

A Dune a következő frissítésektől tartalmazza majd az IP-Control funkciót. Addig is elérhető egy tesztverzió ITT, amely máris használható.

  Copyright © Dune-HD.hu. Minden jog fenntartva! :: NEON Multimedia Kft. :: Adatkezelési tájékoztató :: RSS
address catalog .